Zlín Fest už příští týden

Zlín Fest už příští týden

23. 05. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Další ročník Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež Zlín je zde a s ním i pozvání strávit společně několik výjimečných dní, které naplní nejen hlediště kinosálů, ale také očekávání diváků.
Je se na co těšit – bezmála týdenní filmový svátek zůstává věrný festivalové tradici minulých ročníků, která staví na kvalitním programu jak pro filmové profesionály, tak i pro nejširší veřejnost. Pro návštěvníky bude připraven výběr toho nejlepšího ze současné filmové tvorby pro mladé publikum, setkání s domácími i zahraničními tvůrci a bohatý doprovodný program. Ale to nejdůležitější, příjemnou festivalovou atmosféru, přivedete do filmového Zlína až vy, naši diváci a festivaloví hosté!

Přehlídku, která se díky svému rozsahu a účasti mnoha slavných tváří těší mezinárodnímu renomé, si každoročně nenechá ujít řada filmových profesionálů z celého světa. Na výsluní diváckého zájmu stane i letos řada známých osobností, které se tak připojí k nejváženějším hostům z minulých let, kdy pozvání neodmítly ani takové hvězdy, jakými jsou např. Marléne Jobert, Pierre Brice, Gina Lollobrigida, Ornella Muti, Oleg Tabakov, Alfonso Cuarón, Krzysztof Zanussi, Michael York a další.

Filmovou mezinárodní festivalovou konfrontaci v tvorbě pro děti a mládež, přehlídku studentské tvorby, mezinárodní soutěž reklamy a řadu doprovodných akcí za účasti mnoha významných osobností nejen z tuzemska, ale i zahraničí, si nenechá ujít řada filmových profesionálů z celého světa.

www.zlinfest.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika