Afrojack headlinerem Magnetic festivalu

Afrojack headlinerem Magnetic festivalu

29. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Návštěvníci prosincového Magnetic festivalu si mohou ze svého seznamu odškrtnout další splněné přání. Po hvězdách jako Avicii, Steve Aoki nebo Hardwell přijíždí další velikán taneční scény - Afrojack.
Velikán nejen vzrůstem (208 cm), ale především svou produkcí a významem pro vývoj současné elektronické hudby. Pokud se podíváte na výčet jeho aktuálních hitů, rozhodně vás nepřekvapí, že právě Nick van de Wall (Afrojack) je zároveň dvojnásobným držitelem hudebních cen Grammy. Pozici headlinera na festivalech jako Tomorrowland, Electric Daisy Carneval nebo Ultra Music Festival lze z jeho pozice brát jako samozřejmost. Vystoupení v Praze doplní jeho dvorní MC Zawdi.

Afrojack dj

Jako producent vynikl na dvou albech Davida Guetty (Nothing but the Beat a One Love). V roce 2011 zaútočil se skladbou Take Over Control, která mu otevřela ještě více nové možnosti pro spolupráci s popovými hvězdami (Pitbull, Ne-Yo, Beyoncé, Leona Lewis). Následovaly hity No Beef, Can’t Stop Me, Rock The House, As Your Friend nebo aktuální novinka The Spark, která je zároveň singlem z chystaného alba, kde má mimo jiné hostovat také zpěvák Sting.
 

MAGNETIC festival proběhne 20.12.2013 v hale PVA Expo Praha v Letňanech. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketpro a také přímo na webu festivalu.

Více informací na facebook.com/magneticfestival a www.magneticfestival.com

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Pátek 20. 12. 2013
Vstup: 1090 Kč v předprodeji
Vystupují:
AFROJACK (NL), YVES V (BE), DYRO (NL), LAIDBACK LUKE (NL), SIDNEY SAMSON (NL), BILLY THE KIT (NL), QUINTINO (NL), MITCH CROWN (NL) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika