Unknown Mortal Orchestra vyrážejí do Prahy

Unknown Mortal Orchestra vyrážejí do Prahy

30. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rocková formace ze Spojených států Unknown Mortal Orchestra se pomalu balí na evropské turné. Jednou z jejich zastávek bude i Praha. Jejich show proběhne 15. listopadu v pražském klubu Chapeau Rouge. Předskokanem je holandská pop-garage kapela Mozes and The Firstborn.
Unknown Mortal Orchestra zahájili své severoamerické turné a začátkem listopadu se chystají poctít svou návštěvou Evropu. Již od začátku americké tour sklízí Unknown Mortal Orchestra obdiv publika i hudebních kritiků. A to nejen díky své originální tvorbě, ale také pro své neobvyklé hudební nadání a schopnosti. “Na jejich hraní by mohl žárlit jakýkoli muzikant z Berkley (jedna z nejslavnějších hudebních univerzit na světě),” vyjádřil se The Daily Californian o jejich nedávném koncertě v San Francisku.
 

Kromě parádního hudebního zážitku mají Unknown Mortal Orchestra pro návštěvníky koncertů další bonus: právě dokončili nové EP, které nese název Blue Record. Toto EP je výhradně akustické, najdete na něm některé skladby z CD II a také originální coververze známých skladeb. Toto EP bude od konce října v prodeji především online, návštěvníci koncertů ho ale mohou obdržet v limitované edici na vinylu, a to přímo na koncertech! To je další důvod, proč si pražský koncert nenechat ujít!

Zastavte se tedy 15. listopadu v Chapeau Rouge a užijte si senzační koncert amerických Unknown Mortal Orchestra. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro nebo na facebookové stránce organizátora. Cena vstupenek je 298 Kč + poplatky.

Facebook událost: facebook.com/events/422399694524850/

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA

Pátek 15. 11. 2013
Vstup: 298 Kč + poplatky předprodeje
Vystupují:
unknown mortal orchestra, mozes and the firstborn
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika