Internetové Tip Rádio spustilo vysílání

Internetové Tip Rádio spustilo vysílání

05. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rozhlasová stanice Tip Rádio, která od 1. listopadu 2013 začala vysílat prostřednictvím internetu, aspiruje na pozici praktického rádia. Tip Rádio si za svůj cíl klade být průvodcem každodenním životem aktivního posluchače. Nabídne přitom informace z prakticky všech oborů lidské činnosti, které doplní prvky zábavy a pestrý hudební mix osvědčených hitů a novinek.
„Naším cílem je vytvořit užitečné rádio, kde posluchač najde nejen vyvážený hudební mix, ale hlavně celodenní proud efektivních informací, které může využít jak při podnikání, tak v běžném životě. Vedle kmenových tvůrců vysílání, kteří vytvoří jádro rozhlasové stanice, počítáme i se spoluprací s týmem externích přispěvatelů, kteří budou přinášet nejrůznější informace, jež by zajímaly široký okruh posluchačů. Prostor dáme i stážistům a stážistkám, kteří hledají zajímavou a nevšední praxi,“ uvedl programový ředitel Tip Rádia – Pavel Skalický.

Nalaďte si Tip Rádio online.

Eva Jurinova

Tip Rádio chce své posluchače zaujmout i osobnostmi, které jsou jeho součástí. Kromě jiných se ve vysílání objeví legendární moderátorka Eva Jurinová, známý bavič Vladimír Hron nebo MUDr. Leoš Středa. Programová skladba stanice zahrnuje také pořady, jako Dobré ráno s Tip Rádiem, Polední kaleidoskop nebo variabilní nabídku dalších tematických programů doplněných o rozhovory s významnými osobnostmi kulturního a společenského života.

Do konce roku 2013 vysílá rádio ve zkušebním provozu pouze na internetu, od 1. ledna 2014 ho uslyšíte i v pásmu DAB. Tip Rádio vysílá na základě licence přidělené Radou pro rozhlasové a televizní vysílání.

Oficiální stránky: www.tipradio.cz

Dodal: Miroslav Meňhert, SeeJay Radio s.r.o.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika