Večer se Spotlight na Rádiu 1

Večer se Spotlight na Rádiu 1

06. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na Radiu 1 proběhne v sobotu 9. listopadu Večer s klubovou nocí Spotlight. Ta se uskuteční v klubu Roxy/NoD v rámci multižánrového festivalu Struny podzimu. Posluchači Radia 1 od 20 hodin uslyší přímý přenos vystoupení kapely GoGo Penguin následovaný živým rozhovorem a dále si budou moci poslechnout speciálně přichystaný mix od domácího projektu Beats PM.
GoGo Penguin se hlásí k inspiraci Aphexem Twinem i Šostakovičem, Radiohead i Brianem Eno – tři mladí umělci z Manchesteru představují rozhodně něco víc než klasické jazzové trio a právem jsou řazeni mezi nejrychleji rostoucí kapely ve Velké Británii. Jejich živá vystoupení jsou fascinujícím mixem groove, hook a složité souhry, která vyvolává nadšení nejen v jazzových klubech. Jejich debutové album Fanfares bylo nominováno na nejlepší jazzové album v Gilles Peterson's World Wide awards a BBC Music ho komentovalo slovy: „GoGo Penguin se zdají být předurčeni k velkým věcem.”

Nalaďte si Rádio 1 online.

Beats.PM je tým mladých lidí, kteří prostřednictvím webu, hudebních akcí, streamů a privátní lounge servíruje to nejlepší z elektronických music flavours. Nabízejí širokou škálu elektronické hudby od housu přes techno, garage, dubstep, UK funky až po minimal. Jejich cílem je sloužit prostřednictvím různých kanálů jako hudební outlet s důrazem na kvalitu, různorodost a aktuálnost, bez omezení na konkrétní sub-žánry elektronické hudby.

Na Spotlight se dále představí charismatická zpěvačka Andreya Triana, Ian Mikyska, který přiveze svou elektro-jazzovou formace Profound Bass, a DJ Radia 1 Josef Sedloň. Program se bude od 19.30 odehrávat tradičně na třech scénách a zaplní hlavní prostory Roxy i NoD sídlící o patro výše.

Akce je již zavedenou afterparty multižánrového festivalu Struny podzimu. Je minifestivalem talentů pro ty, kteří chtějí být na dotek budoucím hvězdám i klubajícím se stylům. Hudební program Spotlight jako vždy doplní setkání tváří v tvář s hvězdami večera čili Q & A, které umožňují nahlédnout do „kuchyně“ jednotlivých umělců. V předchozích letech na klubové noci Spotlight vystoupili například hip hopem ovlivněný Robert Glasper, britský rapper Ghostpoet nebo fenomenální bubeník Chris (Daddy) Dave.

Více informací o festivalu Struny podzimu a Klubové noci Spotlight najdete na www.strunypodzimu.cz.

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STRUNY PODZIMU - KLUBOVÁ NOC SPOTLIGHT

Sobota 9. 11. 2013
Vstup: 450 Kč v p5edprodeji, studentské za 250 Kč
Vystupují:
ANDREYA TRIANA (Ninja Tune) (GB), GoGo PENGUIN (GB), Beats.PM DJs (Drumax, Vidras, dMIT.RY) (CZ), IAN MIKYSKA & Profound Bass (GB/CZ), DJ Josef Sedloň (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika