Mos Def potvrdil náhradní termín

Mos Def potvrdil náhradní termín

07. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První pokus o seanci za zvuků muziky s duší, o pražský klubový koncert Mos Defa, bohužel nevyšel. Brooklynská chřipka, to je prevít. Není všem dnům konec. Na jaře moudřejší podzimu. Nový datum jest 27. 3. a Yasiin Bey posílá i malé video.
Yasiin, vyrovnaný jak Ying Yang. Je to omluva a pozvánka zároveň. Její autor v dobré náladě posílá pozitivní vibrace. Možná před nahráváním zhulil v kamuletu míru jeden bombaklat Bob Marley strom. I přes všechen zelenej dým je ale zjevný, že podruhý už nás stejná smůla nepotká a Yasiin Bey aka Mos Def přijíždí na Mighty BOOMBOX do pražského Lucerna Music Baru na druhý pokus ve čtvrtek 27. 3.
 

Kdo si nechal původní vstupenku, zůstane mu v platnosti a může dorazit i s ní. Kdo chce pořídit novou, může tak učinit v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream, Eventim a Ticketportal nebo na pokladně Lucerna Music Baru (tam bez poplatku). Cena v předprodeji 650 Kč (+ poplatky). Komu by se nehodil nový datum, může vstupenku z 24. 10. vrátit do 30. 11. 2013 v místě zakoupení. Ceny i program zůstávají stejné, nezměnilo se nic, jen datum.

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

YASIIN BEY AKA MOS DEF

Čtvrtek 27. 3. 2014
Vstup: 650 Kč v předprodeji
Vystupují:
Yasiin Bey aka Mos Def (USA), Richard & Lo Pan, C.Monts
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika