Vánoční koncert Tata Bojs bude v Roxy

Vánoční koncert Tata Bojs bude v Roxy

13. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po více než osmi měsících se Tata Bojs vrací do pražského klubu Roxy. Ještě čerstvě doznívají jejich 25. narozeniny, které oslavili v létě velkolepým turné a už tu máme oslavu další. Jejich první Best Of, vydané jako dárek pro fanoušky právě k již zmíněnému jubileu, se teď dostane více ke slovu v živé podobě.
Bude tomu samozřejmě odpovídat i speciálně upravený playlist koncertu. Nebyli by to však Tata Bojs, kdyby s sebou do Roxy nepřivezli opět i nějaký vizuální zážitek. "Neměli jsme tolik času po turné měnit obsah projekcí, ale forma jejich prezentace bude zcela odlišná. Horizontální instalace nahradí vertikální. Vzhledem k tomu jak nízkej strop je v Roxy to bude cesta značně dobrodružná." - doplňuje s úsměvem autor scény Milan Cais.

Tata Bojs Roxy
Podívejte se na fotky z Tata Bojs v Roxy.

Kromě toho by mělo v průběhu koncertu dojít i na jejich oblíbené nástroje z recyklovatelných materiálů. Tentokrát však poněkud odlišněji, než tomu bylo na turné 25 LET CYKLACE aneb Tour Domácí. Vánoce s sebou nesou kromě jiného i velmi bohatou koncertní nabídku a tohle vypadá na jeden z těch dárečků, jež je potřeba rozbalit už 11.12 v Roxy.

"Písně, o kterých si dodnes myslíme, že to jsou hity jak břitva, ale z nějakého záhadného důvodu jsme v tom zůstali sami." glosovali Tata Bojs vydání výběru Hity City, které bylo následováno úspěsnými koncerty na pódiích největších českých festivalů. Výběrová deska obsahuje to nejlepší z alb od prvotiny Šagali Šagáli až po poslední nahrávku Ležatá Osmička z roku 2011 a stejně výběrový bude jistě i program vánočního koncertu v ROXY.

Předprodej: 250 czk  + poplatky přes Ticketportal a Ticketpro, v NoD za zvýhodněnou cenu.
 

Facebook událost: facebook.com/events/197444207110476/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TATA BOJS - VÁNOČNÍ KONCERT

Středa 11. 12. 2013
Vstup: 250 Kč + poplatky předprodeje, 350 Kč na místě
Vystupují:
Tata Bojs - hity / city / live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika