S Jarboe v pátek třináctého v kuchyni

S Jarboe v pátek třináctého v kuchyni

13. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zpěvačka Jarboe, bývalá členka a současná spolupracovnice Swans, ale také Neurosis, Puscifer, Oxbow, Lustmord nebo Jesu, se znovu chystá do Prahy. V rámci svého nového evropského turné vystoupí 13. prosince 2013 v dejvické kavárně Potrvá za doprovodu multiinstrumentalisty P. Emersona Williamse na kytaru. Společně představí mj. letošní nahrávku A Symphony for Shiva, ale zcela jistě se dostane i na tvorbu Swans.
Hostem více než speciálním bude v prosincový pátek třináctého Kittchen. Muzikant nebo kuchař? Svoji hudbu vystavuje zadarmo na stránkách, koncerty hraje v masce a k druhé desce Radio (vyšlo 1. máje a je stále volně ke stažení) mu zatím točí videoklipy jenom dívky. Ať už je to série momentek ze zamlženého velkoměsta Berlin, živelná animace k písničce Holka nebo nejnovější, klasicky animovaný videoklip ke skladbě Exit. Na Radiu odvedl velký díl práce i Tomáš Neuwerth (Umakart, Lu, Nierika), který s Kittchen vystupuje na koncertech.
 

Takže vítání zimy v Praze. S Jarboe v kuchyni. A v pátek třináctého navrch. Lístky jsou k dispozici v předprodeji za 300 Kč (Ticketportal, Ticketstream + poplatky), lze rezervovat přes SMS Ticket, na místě bude cena vstupenky 390 Kč.

Dodal: Jana Apačka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JARBOE

Pátek 13. 12. 2013
Vstup: 300 - 390 Kč
Vystupují:
Jarboe (usa) feat. P. Emerson Williams (usa), Kittchen (cz)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika