Christmas party představuje Oliviera Giacomotta

Christmas party představuje Oliviera Giacomotta

26. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Headlinerem letošního ročníku Christmas party v Pardubicich je charismatický francouzský producent Olivier Giacomotto. Akce proběhne 25. 12. na pardubickém výstavišti. Pojďme si tohoto umělce blíže představit.
Olivier Giacomotto je právem považován za světově uznávaného producenta a remixéra, jehož tracky se pravidelně objevují v chartech hudebních portálů typu Beatport nebo Traxsource a jsou pravidelně součástí setů umělců, mezi které patří například Carl Cox nebo Richie Hawtin. Olivier byl v minulosti již několikrát nominován v rámci Beatport Music Awards, tudíž o jeho producentských kvalitách nemůže být pochyb.
 

V uplynulých pěti letech se díky své osobité produkci dostal na pozici mezinárodně respektovaného dje a producenta, který vystupuje na vyhlášených parties a festivalech po celé zeměkouli.

Společně se svým kolegou Johnem Acquavivou jsou majiteli labelu Defenitive rec., na kterém kromě jejich skladeb naleznete například počiny od producentů jako je Umek, Da Fresh, Mladen Tomic či Paco Maroto.
 

Kromě elektronické hudby Olivier produkuje tracky pro videohry, filmy a spolupracuje i s popovými umělci světového formátu.

Olivier Giacomotto
Podívejte se na fotky z Elektry s Olivier Giacomotto.

V Česke republice se v minulosti již jednou představil a to v roce 2010 na eventu Elektra a jsme moc rádi, že přijal pozvání i na letošní ročník Christmas party.

Kompletní informace o prosincové Christmas party naleznete na www.facebook.com/christmasparty2010

Předprodej vstupenek v síti Ticketportal - http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131948

Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Středa 25. 12. 2013
Vstup: 260 Kč v předprodeji
Vystupují:
Olivier Giacomotto (FR), Space DJz (UK), Ladida, Chris Sadler, LeyDee Jane, Toky, Džejár aka Roger Venzent, Jaqullin, Enrico, Michael C, Subgate, Revis, TGT Live, Adam Jensen, Dj Elite, Vj Martin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika