Závěr týdne U Bukanýra

Závěr týdne U Bukanýra

27. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Závěrem tohoto týdne jsou pro vás jako obvykle nachystány tři párty na populárním pražském houseboatu. Hned ve čtvrtek můžete zajít na rezitdentní noc techno.cz Unplugged, o víkendu jsou pro vás pak připraveny akce se zahraničními hosty Just Like That a Unplugged.
čtvrtek 28. 11. 2013 - UNPLUGGED od 21.00
DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Yannick (Roxy) feat. Filip Markes (sax), Daho (Nula2)

Tak jak? Už je to zase tady a dobrý půlrok teď budeme naklepávat kosu, drkotat zuby a ruce si schovávat do kapes, však to dobře znáte… Na léto se můžeme tak maximálně těšit. Ale zase ne moc! My jsme se totiž na čtvrtý čtvrtek v říjnu těšili tolik, až zkrátka a dobře vyšší moc zasáhla a z párty Unplugged na House boatu U Bukanýra nakonec nic nebylo. Přednost dostala nová podlaha a tak se pro některé z vás stala návštěva populárního baráku na vodě stále populárnější nevýhrou. Netruchlete, máme pro vás dobrou zprávu – o vzácné a dopředu slibované hosty rozhodně nepřijdete. Dva z nich si můžete vychutnat už nyní ve čtvrtek 28. listopadu, další si svá fidlátka začne chystat až v lednu příštího roku, aby vaše sluchová ústrojí taktéž mile potěšil… A jak tedy vypadá lodní řád pro měsíc listopad?

Jako první ty bílé dveře na nejznámější pražské párty lodi už ve 20:00 rozrazí zde tak dobře sehrané duo DJ Face a MC Manda a éterem se po celé dvě hodiny bude linout deep house, vkusně prošpikovaný nu discem. Deska vs. mikrofon – to je oč tu běží a co ty dva na Unplugged stále tolik baví! Vzhledem k neplánované pauze se teď dočkáte dvojnásobné porce novinek, ale i odpočatých mladých pánů, kteří si ten společný jam pokaždé užijí na plné pecky. Tu jednoznačně nejdelší cestu ke křižníku v tento den dobrovolně absolvuje známý skladník DJ Daho, aby nám v montérkách Nula2 opět dokázal, že na známou rovnici techno je všechno, se dá čas od času úspěšně zapomenout. Ano, Daho je UFO! Pod touto hlavičkou vám s citem jemu vlastním během dalších sto dvaceti minut semele páté přes deváté i deváté přes páté a ještě s sebou a s předstihem přiveze vánoční dárky. Po DVD Slices se tu pokaždé jen zaprášilo, tak koukejte dorazit včas, ať vás někdo nepředběhne! Další velmi dobře sehraná dvojice se ke slovu dostane úderem půlnoci. Yannick I Markes Project nám na místě vykouzlí taktéž velmi eklektický set plný emocí a notnou dávku psychedelie pro další dvě hodiny spolehlivě obstará živý saxofon!

3 hráči, jeden vokalista, jeden saxofonista a stylů, že jich jeden ani nemůže spočítat… Měsíc co měsíc vám Unplugged přináší spoustu stylových škatulek od lidí, od nichž byste to nečekali, a kteří zde mnohdy i sami sebe překvapí. Kdo má rád výzvy, ten je zde vítán – kdo miluje konzervy, ten ať raději čtvrtý čtvrtek v měsíci hledá doma otvírák.

pátek 29.11.2013 - JUST LIKE THAT od 22.00
djs MIKE HUCKABY (Deep Transportation, SYNTH / US), Pat Heart (JLT Music), Lukas Micka (Visky Rec.)

Mike Huckaby je extraordinérním vyznavačem čistoty stylu v taneční hudbě. Mike se stal neoddělitelnou součástí Detroitské taneční scény - byl to právě on, kdo stál v pozadí legendárního obchodu „Record Time Store“. Díky práci prodavače desek Mike nashromáždil své až encyklopedické znalosti hudby. Mike je představitelem vzácného živočišného druhu, který má encyklopedické znalosti kořenů a kultury stojící za elektronickou taneční hudbou, tak jak ji známe dnes. To je zřejmě ten důvod, proč si i u dnešní moderní hudby a souvisejícím složitým škatulkováním na scéně stále dokáže udržet svůj nadhled a vždycky přesně ví, „vo co gou“.

Je dříčem, jemuž jeho láska k hudbě doslova umožnila obletět svět. Huckaby produkoval např. pro renomovaný label Harmonie Park Ricka Wadea, londýnský label Cross Section nebo své vlastní počiny Deep Transportation a SYNTH. Kromě djingu a produkce se Mike věnuje práci hudebního designera a školitele pro softwarové společnosti Native Instruments a Ableton, pro které vyučuje Reaktor a Live po celém světě. Dále spolupracuje na speciálním Detroitském charitativním projektu pro mládež nazvaném “YouthVille”.

sobota 30.11.2013 PRAGUE ELECTRIC od 22:00
djs:Oldrich Sic Jr. (Ger), Friko Einstweilen (Ger), John Doe (Ger), Patrik Fischer (Ger)

Prague Electric vznikla v roce 2007 v německém Augsburgu v jednom z nejlepších klubů Německa. Tento klub se jmenoval Kerosin, kde tenkráte vystupovali světoznámé jména deejayů a skupin. Po zavření tohoto klubu se Prague Electric stěhovala z klubu do klubu a tím si vytvořila i širší jméno a oblíbenost tanečního publika, jak v Augsburgu tak i v Praze a částečně ve Vídni a Mnichově, kde se spojovala s různými jmény a lidmi. Tento koncept trvá nadále a dostal se až do Thajska na Ostrov Koh Phangan, což je taková Asijská Ibiza. V Lednu 2014 bude Prague Electric slavit celý měsíc sedmileté výročí při západu slunce v Sunset Pearl Bar, pondělí, ve čtvrtek a v sobotu, kde se sejdou lidé z celého světa a budou poslouchat muzikálni vlny Pražské Elektriky a koukat při tom na západ slunce.

Houseboat U Bukanýra nám dal 30.11.2013 na tento večer azyl, takže strávíme celou noc na temných vlnách deep techna, deep housu a na Vltavě až do brzkého rána. Minule jsme prožili legendární ráno v nádherném rytmu a východu slunce, že jsme až do dnes na tento večer nezapomenuli. Rádi bychom zopakovali tuto nezapomenutou noc.

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGUE ELECTRIC

Sobota 30. 11. 2013
Vystupují:
djs Oldrich Sic Jr. (Berlin / Deep Circus), John Doe (Augsburg / Pantheon) & spezial German guests
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika