Společná výprava na BKJN vs. Partyraiser IV

Společná výprava na BKJN vs. Partyraiser IV

05. 12. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Předevčírem byl oznámen kompletní line-up hardcorové události BKJN vs. Partyraiser pořádané agenturou BKJN events. Tentokráte se bude jednat o vydání s pořadovým číslem IV. Na akci se můžete vypravit do holandského města Zaandam a klubu North Sea Venue. Párty proběhne již za necelý měsíc a to 18. ledna 2014.
Lístky na tento event jsou v prodeji již od začátku minulého měsíce, a věřte mi, že mizejí z pultů opravdu závratným tempem! Pokud se této párty chcete zúčastnit, tak s nákupem lístků rozhodně neotálejte! http://www.beterkomjeniet.nl/index.php/tickets

Line-up BKJN vs. Partyraiser IV je vskutku nabitý. Ne každý event se může pochlubit tak zvučnými jmény. Příští rok se můžete těšit na 4 pódia (Beter Partyraiser, Beter Hard Of Niet, Beter Kom Je Niet - Uit Italie a Beter Donker Dan Licht) a na spoustu zajímavých jmen. Jak už párty má sama v názvu - je prostě „Lepší nechodit“ (beter kom je niet) a radši zůstat doma. Já tedy radši vyrazím, protože tahle událost za to stát bude!

A kdo že všechno bude hrát na nejtvrdším klubovém eventu – těšit se můžete na The Sickest Squad, Dj Mad Dog, WARS Industry, S'Aphira, Dj DaY-mar, The Braindrillerz, Dr. Peacock, Dj AniMe, Bit Reactors, a samozřejmě mnoho dalších. Nebude chybět, a ani nesmí, samotný Partyraiser.

Kapacita klubu je okolo 4.000! Akce většinou bývá 2-3 týdny předem vyprodaná, takže teď je ten správný čas pro nákup lístků pokud jste se rozhodli jet!
 

Pro více informací sledujte stránky: http://www.beterkomjeniet.nl/

Pokud i vy chcete být součástí 4.000 davu a podílet se na „jedné z nejtvrdších klubových událostí v hardcoru“, tak právě vám jsou určeny další řádky!

Společná výprava na BKJN vs. Partyraiser IV
Poprvé v historii se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží vypravuje zájezdový minibus. V současné době je pro nepředpokládaný zájem kapacita zájezdu navýšena na 19 cestujících. K dispozici jsou poslední 3 volná místa. V případě zájmu prosím navštivte skupinu Společná výprava na BKJN vs. Partyraiser 4, kde se dozvíte více informací. Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu je stanovena na 3.450 Kč. Cena zahrnuje lístek na akci a dopravu klimatizovaným minibusem z Prahy Hlavního nádraží do Zaandam a zpět.

facebook.com/events/222492231252469

BKJN vyprava
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BKJN VS. PARTYRAISER IV

Sobota 18. 1. 2014
Vystupují:
The Sickest Squad, Dj Mad Dog, WARS Industry, S'Aphira, Dj DaY-mar, The Braindrillerz, Dr. Peacock, Dj AniMe, Bit Reactors a mnoho dalších
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika