Nový klip a vánoční koncert Tata Bojs

Nový klip a vánoční koncert Tata Bojs

05. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tata Bojs nezahálejí ani v posledních týdnech roku, kdy oslavili 25. výročí. Po jarním klipu k "recycled" verzi singlu Pěšáci, jenž předznamenal vydání výběrovky Hity a City, přicházejí s dalším novým videem. Tomu se tentokrát stala předlohou píseň Papírovka z předloňského alba Ležatá osmička a režíroval ho Ondřej Urbanec.
Kapela se zároveň intenzivně připravuje na svůj pražský koncert, který proběhne 11. 12. v pražské ROXY s podtitulem HITY / CITY / LIVE.

"Je to spíš dílem náhody, než koncepčního záměru, že náš nový klip se odehrává z části opět na střeše domu stejně jako u 3D klipu Homo demo. Klip vznikl velmi spontánně za jedno odpoledne na střeše funkcionalistického domu v centru Znojma. Kulisa Znojma nepůsobí provařeně a to se nám líbilo. Točit klipy na střechách sice moc originální není - uznávám, ale písnička je o tom, jak si chlápek připadá "high", když balí holky jako novinovej papír. Takže to úplně mimo není," komentuje s úsměvem Milan Cais nové video.
 

Papírovka ale není jedinou aktuální video novinkou Tata Bojs. Jak je u kapely v poslední době zvykem, i k nadcházejícímu koncertu v ROXY připravili pánové originální videopozvánku. Zajímavostí je, že ji Milan Cais a Mardoša natočili  v tělocvičně na Hanspaulce, kde měli TB v roce 1988 svůj vůbec první koncert. Podívat se na ni můžete zde: http://y2u.be/4dCZtW0yLSQ.

Co se samotného koncertu v ROXY týče, měl by - jak už jeho název napovídá - sestávat z písní, jež letos vyšly u Supraphonu na výběrovém dvojalbu Hity a city. Fanoušci se tedy mohou těšit na průřez singlovou historií Tata Bojs, hru na oblíbené nástroje  z recyklovatelných materiálů a samozřejmě také na vychytanou audiovizuální show. Ta by měla vycházet z projekcí použitých na letním turné 25 LET CYKLACE aneb Tour Domácí. Jak ale upozorňuje Cais: "forma jejich prezentace bude zcela odlišná. Horizontální instalace nahradí vertikální. Vzhledem k tomu, jak nízkej strop je v ROXY, to bude cesta značně dobrodružná."

Dalšími specialitami pak bude exkluzivní vánoční bonus v podobě kuponu k nákupu všech alb Tata Bojs na Supraphonline.cz s 30% slevou a speciální nabídka kapelního merchandisingu zahrnující jak slevovou akci na část aktuální nabídky, tak i úplnou novinku v podobě limitované edice kalendáře na rok 2014, sestaveného z Mardošových koncertních autoportrétů. 

Dle aktuálních informací z ROXY mizí vstupenky v předprodeji závratnou rychlostí, proto doporučujeme s jejich nákupem příliš neváhat. K mání jsou v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal za 250,- Kč + poplatky nebo za zvýhodněnou cenu v NoD (v patře nad ROXY).

Další info ke koncertu najdete na www.roxy.cz nebo  v oficiální Facebookové události.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TATA BOJS - VÁNOČNÍ KONCERT

Středa 11. 12. 2013
Vstup: 250 Kč + poplatky předprodeje, 350 Kč na místě
Vystupují:
Tata Bojs - hity / city / live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika