Lucca zahraje na Ski Openning na Dolské

Lucca zahraje na Ski Openning na Dolské

11. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Lucca zahájí v sobotu 14. prosince v klubu Dolská ve Špindlerově Mlýně novou zimní sezónu. Během večera zahrají také djové Bidlo, Dan Cooley, Tokátko a Audiot. Vstup na akci je zdarma.
Nejslavnější česká djka Lucca, kterou znají nejen fanoušci taneční hudby, zahájí novou zimní sezónu v rámci oficiálního ski openning víkendu ve Špindlerově Mlýně. Kromě Luccy vystoupí také duo předních českých housových djů, současný rezident pražského Budha Baru Bidlo a Dan Cooley, rezident pražského klubu Chapeau Rouge s nejdéle trvající housovou nocí Colorful House. Sobotní line-up doplní Audiot a Tokátko, kterého jste mohli ocenit už na listopadové openning party s Afrikou Islamem.

Lucca, přední česká djka, kterou nemusíme dlouze představovat. Začínala jako lokální djka a dnes hraje po celém světě. V roce 2002, kdy se Lucca rozhodla pro dráhu profesionální djky, moc podobných žen nebylo. V české republice se několikrát stala djkou roku a v příštím roce bude slavit 10. výročí své profesionální kariéry.  Spolupracuje s mnoha zahraničními djs a producenty, ale nejvýše stojí pomyslný král DJ Carl Cox, který zve Luccu každoročně na svou rezidentní noc na Ibize. Od roku 2003 je Lucca součástí bookingu CLR Chrise Liebinga pro Německo a BENELUX. V létě 2005 si ji Carl Cox vybral, aby zahrála na jeho stagei na velkém festivalu Dance Valley a o pár měsíců později dostala pozvání od Tiesta, aby ho doprovázela na jeho turné po střední a východní Evropě. Lucca je ovlivněna melodickým groovy technem italských producentů. V současné době vydává na vlastním labelu Acapulco Records.

V pátek zahájíme openning víkend s funkovým večírkem G-phunk night, na kterém vystoupí mimo jiné i rezident pražského Paláce Akropolis DJ Funky Machine, se kterým v live projektu vystoupí klávesista Keytarman a dj Pepe ill Pepson. Během páteční noci se tak můžete těšit na pořádnou dávku soulu, funku, a hip hopu.
 

O klubu Dolská:
Klub Dolská se nachází v samém centru Špindlerova Mlýna a od léta procházel náročnou rekonstrukcí, která částečně změnila dispozice původního prostoru. Dolská nově nabídne koncertní sál, apres ski, cocktail bar a cafe, které se ve večerních hodinách promění na příjemný lounge. Program nabídne koncerty převážně českých kapel a rezidentní noci předních českých djů. Mimo hudebního programu se chystají večery se stand –up comedy show, projekce filmů nebo sportovních přenosů. Noví majitelé se netají ambicí udělat z Dolské jeden z nejlepších horských klubů v České republice.

Dodal: Václav Bělík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SKI OPENNING

Sobota 14. 12. 2013
Vstup: zdarma
Vystupují:
Dj Lucca, DJ Dan Cooley & Pavel Bidlo, Tokátko & Audiot
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika