Keyhole v olomouckém S-Cube

Keyhole v olomouckém S-Cube

18. 12. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Večírek Keyhole po delší době zase opouští domácí klub Metro Chill Out a chystá pro Vás večer plný house music v nově zrekonstruovaném předsálí klubu S-Cube. Těšit se můžete na plnohodnotnou stage, kvalitní zvuk, adekvátní světelný park, tradiční výzdobu a hlavně na skvělou atmosféru servírovanou čistě z vinylových desek a to rovnou ze tří gramofonů!
DUBPOET (bonjour, sk)
Daniel Štefečka, na klubové scéně spíše známý jako Dubpoet (v minulosti také Permonik), se ve vodách jménem house music pohybuje už pěknou řádku let. Prošel mnoha styly a nejvíce se mu v posledních letech zalíbila jak u poslechové, tak u prudce taneční selekce deephouse, nudisca a pod. Po letech věnování se akcím hlavně v Bratislavě (Bonjour) a Skalici (Back2Basics = organizoval spolu s Bigfishem) se přestěhoval za novými možnostmi do Velké Británie. Dubpoet, který si na svých večírcích zahrál vedle djů jako Move D, Soulphiction, Agnes a který je hlavně sám prvotřídní dj a skvélý týpek přiveze plný kufr desek, určitě i spoustu novinek, no prostě je se na co těšit!

https://soundcloud.com/dubpoet
http://residentadvisor.net/dj/dubpoet


OLI_N (phonica rec / release sustain)
Oli_N začal s Djingem v roce 2005. Pochází ze Šternberka, ale nyní žije v Londýně, kde poznal řadu místních producentů a djů, se kterými hrával hlavně na undergroundových akcích ve východním Londýně. Začátkem roku 2010 pomáhá s organizací chorvatského festivalu Stop Making Sense a stěhuje se zpět do Londýna, kde začíná pravidelně vystupovat (The Russian Bar, Cafe 1001, Ministry Of Sound a další..). Od roku 2011 spolupracuje s labelem Release sustain, afterparties Jaded nebo multikulturní prostor Red Gallery. V jeho setech můžete slyšet styly jako dub, techhouse nebo techno.

https://soundcloud.com/oli_n
http://www.residentadvisor.net/dj/oli_n

PDCH & SILVESTER SUSKE (muah, so&so, sk)
Pavel v minulosti trávil čas zejména poslechem hiphopu, nujazzu, dnb, punku a nebo i metalu. V roce 2009 zavítal do Brna a seznámil se s partičkou lidí kolem tehdejšího Cafe Sklenick, kde propadl lásce k house music a vinylům. Ovlivněn tamnějším děním, začal po koupi prvních desek i sám hrát. V současné době se sem tam pohybuje kolem (už nejen) brněnské partičky MUAH, která má za sebou sérii nepopsatelných večírků..

https://soundcloud.com/panpavel
http://mixcloud.com/panpavel
http://facebook.com/djpdch

Silvester Suske je jako DJ na scéně pořád ještě relativním nováčkem, ale milovníkem kvalitní elektronické (nejen) taneční hudby je už od poloviny devadesátých let. V roce 2012 posbíral odvahu, a svých pár vinylů, a začal své hraní právě v Brně. Zde se od té doby sporadicky objevuje a to hlavně v programu Kabinetu MÚZ. Svou selekci tanečních beatů pohybujíc se ve vodách nudisca, deep house a sem tam i s nádechem techna pravidelně prezentuje v bratislavském klubu Radosť nebo s PDCH také v Břeclavi. V Kabinetu jste jej mohli vidět už předtím na akcích jako Legendární Pondělí, MUAH!Spring, FWDtoFRIDAY.

https://soundcloud.com/silvester
http://mixcloud.com/silvestersuske


MICKEY DEGUET (keyhole, metro chill out club)
https://soundcloud.com/mickeydeguet
http://www.residentadvisor.net/dj/mickeydeguet
https://www.facebook.com/pages/Mickey-Deguet/151069558338743

Dodal: Mikuláš Daněk
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KEYHOLE

Sobota 21. 12. 2013
Vstup: 50 - 60 Kč
Vystupují:
Dubpoet (SK), Oli_N, PDCH&Silvester Suske, Mickey Deguet
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika