BKJN vs. Partyraiser IV za necelé dva týdny

BKJN vs. Partyraiser IV za necelé dva týdny

03. 01. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Patří mezi vaše oblíbené styly hardcore. Chcete se vypravit do zahraničí na event, kde se to slavnými jmény jen hemží? Patří mezi vaše oblíbené dj Partyraiser? Pokud jste na tyto tři otázky odpověděli ano, tak si přečtěte následující řádky.
V tomto týdnu byl vydán trailer k hardcorové události BKJN vs. Partyraiser IV pořádané agenturou BKJN events. Akce se odehraje v klubu North Sea Venue v holandském městě Zaandam. Párty proběhne již za dva týdny a to 18. ledna 2014.
 

Kompletní line-up obsahuje skorem 40 umělců. V klubu budou postaveny celkem 4 stage - Beter Partyraiser, Beter Hard of Niet, Beter kom je Niet - uit Italie a Beter donker dan Licht.

Kapacita klubu je okolo 4 tisíc! Akce se každým dnem blíží vyprodaní, takže pokud jste se ještě do teď nerozhodli koupit lístek a jet, tak teď je ten správný čas pro nákup lístků.

Lístky zakoupíte prostřednictvím stránek http://www.bkjn.nl/index.php/tickets nebo všemi poplatky za 1.000 Kč (€ 29,50 + poplatky). Doprava autobusem  vyjde na 2.450 Kč. Pokud máte zájem se zúčastnit společného zájezdu v zájezdovém autobuse – více informací na Facebooku https://www.facebook.com/events/222492231252469/

Pro více informací sledujte stránky: http://www.beterkomjeniet.nl/

V případě zájmu prosím navštivte skupinu Společná výprava na BKJN vs. Partyraiser 4, kde se dozvíte více informací. Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu je stanovena na 3.450 Kč. Cena zahrnuje lístek na akci a dopravu klimatizovaným minibusem z Prahy Hlavního nádraží do Zaandam a zpět.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BKJN VS. PARTYRAISER IV

Sobota 18. 1. 2014
Vystupují:
The Sickest Squad, Dj Mad Dog, WARS Industry, S'Aphira, Dj DaY-mar, The Braindrillerz, Dr. Peacock, Dj AniMe, Bit Reactors a mnoho dalších
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika