Trance & Progressive kalendář 01/2014

Trance & Progressive kalendář 01/2014

03. 01. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Leden je převážně v režii menších klubových akcí. Světlou výjimku tvoří Raveolutin v Plzni, kam dorazí Mauro Picotto a Tomcraft. Malé klubové parties jsou často opomíjeny, tak jim v lednu dejte šanci, když už nic jiného není.
04. 01. – Czech This Future 13 - Všechno Špatně Edition
První sobotu v měsíci proběhne třináctá epizoda párty, která nabízí prostor domácím djským talentům a nováčkům na scéně. Tentokráte své prostory k pořádání nabídl pražský klub Magnum na Smíchově. Pořadatelé se rozhodli vrátit ke kořenům a přichází s lineupem, který je obsazen z větší části nováčky. Těšit se tak můžete na Blueye, D4nix, Sickboye, Hilvara. Novou krev doplní ostřílení matadoři Majklhauske a Koffos.

17. 01. – Raveolution
Třetí pátek v měsíci v prostorách plzeňského klubu Calabria se představí Mauro Picotto, jedna z větších hvězd a legend taneční hudby.  Kromě Maura Picotta se dále můžete těšit na hitmakera DJ Tomcrafta. Kromě hlavních hvězd se během dvanáctihodinové párty představí Subgate, Golpe, Tomas Drex, Andre Lesu, Jacker, Rusty Matchbox, Millan Weekender, Lady A, Martez Ortega a Michele Cavalletto.

25. 01. – Trance Madness
Poslední sobotu v měsíci je pro vás v jabloneckém klubu Woko připravená akce s názvem Trance Madnes (aka řádně našlapaná taneční párty). Představí se Vám Dj´s, pro které je trance víc než jen hraní. Těšit se tak můžete na pořádný zážitek, který se uskuteční poprvé v Jablonci. K tanci a poslechu budou hrát Dj´s K1aptcha, Veena, Cubiq, Kariba a dietR

31. 01. – Trancexperiment
Pamatujete ty časy Love Parade, Trainspottingu, Human Trafficu, setů z Amnesie, KC Karlov, Roxy? Kdo ano tak ví o čem je právě řeč, kdo ne - teď má šanci to zažít! Domácí ďábel Zooropa si pro nás tentokráte připravil TrancExperiment (Revival B-Day party). Každý z pozvaných DJs bude představovat jedno velké jméno v historii Trance music. Jeho úkolem bude po tento večer hrát pouze a jedině tracky a remixy tracků DJeje, kterého představuje. DJ´s budou převážně hrát starší věci. Athro se představí jako Armin van Buuren, Paul Andrews bude za Paul van Dyka, Zooropa se promění ve Ferryho Corstena, Joe Cormack vystoupí jako Marco V, Tigi zahraje jako Tiesto a Sand Eagle se bude vydávat za Seana Tyase. Tento experiment za to rozhodně bude stát!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAURO PICOTTO

Pátek 17. 1. 2014
Vstup: 250 Kč v předprodeji
Vystupují:
Mauro Picotto (IT), Tomcraft (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika