V Kolíně vystoupí česká djská špička

V Kolíně vystoupí česká djská špička

13. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve Starých Lázních v Kolíně bude 22. února probíhat druhé vydání Formatic On Tour, největší čtvrtletní taneční akce, jenž se ve svém druhém díle bude zaměřovat především na techno. V hlavním sále kolínského klubu bude možné nejen vidět, ale především i slyšet jedny z nejlepších djs české techno scény. 
Po úspěšném prvním vydání Formatic On Tour ve Starých Lázních v Kolíně je pro návštěvníky připraveno další velkolepé vydání, které proběhne 22. února tohoto roku. Těšit se můžete na našlápnutý program na třech tanečních scénách, rozdělených dle žánrů – hlavní sál nabídne TECHNO, na discoteque stage uslyšíte TECH-HOUSE a na radio stage se můžete tradičně těšit na aktuální taneční hudbu, kterou znáte dobře z rádií.

Celkem 18 djs se bude starat o skvělou atmosféru po celý večer. Techno scéně budou vévodit matadoři, jakými jsou Agent, Orbith, Steen & Otiatros, Miquel, Golpe. Za mladou krev nastoupí Mylo a Sollicitor. Na discoteque scéně Vás večerem provedou zástupci legendárního after klubu Studio 54 - KIFLI, Finidi, Peet Sanders, Marty Fish v čele s jejich padré Enricem, dále stage doplní mladí talentovaní nováčci na poli klubové scény Venatio, T-zee, Sebastian Deluca a v neposlední řadě i půvabná Ronica. Radio stage již tradičně obsadí oblíbený DJ Styx, který bude servírovat aktuální hity dominující českým rádiím.

Na tomto exkluzivním vydání Vás čekají speciálně připravené projekce spojené s INTRO upoutávkou jednotlivých djs. Speciální vydání Formatic On Tour startuje již v 21 hodin a pro první příchozí bude připraveno ZDARMA CD  namícháno rezidentními DJs této akce. 

Vstupné na všechny tři stage je 150 Kč, na samotnou radio stage pak 80 Kč. 

www.facebook.com/events/564150883678460

Dodal: Petr Hrabánek aka KIFLI
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FORMATIC ON TOUR

Sobota 22. 2. 2014
Vstup: 80 - 150 Kč
Vystupují:
Agent, Orbith, Steen, Otiatros, Miquel, Golpe, Mylo, Sollicitor, Peet Sanders, Enrico, KIFLI, Finidi, Venatio, T-zee, Sebastian Deluca, Ronica, Marty Fish, Styx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika