Kraak & Smaak zahrají v Lucerna Music Baru

Kraak & Smaak zahrají v Lucerna Music Baru

22. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nizozemští elektro-funkeři představí Kraak & Smaak Sound System již 27. února v pražském Lucerna Music Baru! Koncert proběhne v rámci série Excelent Jukebox. Vstupenky jsou v prodeji od 23. ledna v síti Ticketpro, na webových stránkách Lucerna Music Baru nebo přímo na místě.
Příběh Kraak & Smaak se začal psát už v roce 2003, záhy po té, co Jalapeno records vydali jejich první singly, a v zápětí se svým guest mixem dostali do prestižního BBC Radio 1. Pak ihned následovalo světové turné, první studiová alba a raketový úspěch. V Praze se již dříve představilo celé trio na United Islands of Prague a vystoupili také společně s Monkey Business a PSH v pražském SaSaZu a brněnské Flédě.

K&S mají na kontě bezpočet singlů, remixů a také pět studiových alb, z nichž pochází pecky Squeeze Me nebo třeba The Future is Yours. Jejich nejnovější album se jmenuje Chrome Waves a vyšlo v roce 2013.
 

K&S mají za sebou i před sebou dosti slibnou kariéru: zahráli si třeba na populárních festivalech Glastonbury, Detroit Movementu, SXSW, Exitu, Bestivalu či Szigetu, jejich skladby lze slyšet i v televizních pořadech, např. Chirurgové, What about Brian a Muži na stromech.

Tenhle koncert ze série Excelent Jukebox si jednoduše nesmíte nechat ujít! Kraak & Smaak Sound System se předvede již 27. února v pražském Lucerna Music Baru.

Cena vstupenek: 290.- Kč + poplatky

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1431525063749786/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KRAAK & SMAAK

Čtvrtek 27. 2. 2014
Vstup: 290 Kč v předprodeji
Vystupují:
KRAAK & SMAAK SOUND SYSTEM (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika