FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Beats for Love 2014 opět zdarma

Festival Beats for Love 2014 opět zdarma
29. 01. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Stejně jako minulý rok, tak i tento se můžete těšit na nový ročník tanečního festivalu Beats for Love v industriálním parku Dolních Vítkovic. Bude to stát za to! Beats for Love v loňském roce navštívilo přes 25.000 návštěvníků a stal se největším tanečním festivalem v ČR.
Akce proběhla v industriálním areálu, který se nachází v centru Ostravy a na tři dny se tím severomoravská metropole proměnila v jedno obrovské taneční město. Pět hudebních scén, návštěvníci z celé Evropy a zhruba 200 hudebních artistů z celého světa. Vystoupili Djs jako je Olav Basoski, Takaaki Itoh, Patrick DSP, Jamie Irie, Matrix & Futurebound a mnoho dalších.

Beats For Love

Druhý ročník festivalu bude pořádán 3. až 5. července roku 2014 a bude nabízet spoustu novinek. Rozšíření areálu o třetinu, ještě kvalitnější line up, více relax zón pro návštěvníky, výrazné zlepšení světelného a hudebního parku a obsáhlejší nabídku mimohudebního programu.

V rámci novinek se mohou návštěvníci těšit na rozšíření hudebních pódií o Electroswing & Breakbeat, který se objeví na festivalu poprvé, stejně tak jako trance, který doplní house scénu. Z loňského roku nezapomenutelná Party Village nabídne rozšíření programu o elektronické kapely. I tento rok Beats for Love bude podporovat region a to na scéně Ostrava & Playa.cz stage. Stejně jako v roce minulém, můžete očekávat hudební styly drum and bass, techno, hip hop, reggae a house. V jednání jsou DJ jména světového top žebříčku.

Beats For Love

Koncept festivalu je jasně daný a i letošní ročník se bude odehrávat v duchu a myšlence FREE festivalu. Opět bude připravena spousta stánků s občerstvením, workshopů, sportovních aktivit a pro všechny návštěvníky bude i letos postavené stanové městečko Love Camp. Festival bude brát ohled i na ekologický dopad a opět nabídne závěsný kelímek. Další novinkou je zavedení letního kina a chill out zóny, která na travnaté ploše v srdci areálu vytvoří oázu klidu a nezbytného relaxu. Zajímavostí bude skipový výtah, který Vás vyveze až na vrchol Vysoké pece č.1.

Na počasí jsme připraveni! Věřte, že na žádném jiném tanečním festivalu ve střední Evropě nenajdete zastřešené plochy pro téměř 8.000 návštěvníků, jen na Beats for Love!

Těšit se můžete i na první letošní warm up s elektronickou live sestavou Kosheen na jaře 28. března 2014 v ostravské Bonver aréně.

Věříme, že letošní druhý ročník naváže na impozantní start a na spoustu pozitivních ohlasů nejen z řad návštěvníků, ale i umělců. Veškeré aktuality a praktické informace o festivalu naleznete na oficiálních stránkách www.b4l.cz.

Dodal: B4L
BEATS FOR LOVE

BEATS FOR LOVE

Čtvrtek 3. 7. 2014 až Sobota 5. 7. 2014
zdarma
Vystupují:
Aphrodite (UK), Rocky Rock (USA), Counterstrike (JAR), Gramophonedzie (SR), John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Majk Spirit (SK), Bryan Cox (USA), Skyline, Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Nifra (SK), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah, IM Cyber, Bifidus Aktif, Pixie, Suki, Thiew, Elvis, No Money, Schooler, Hrr.nec, Brainpain, Shato&Paul Rockseek, Dennis Neo, Andrea Fiorino, Marcus Cooper & Kobylka Live Drums, B.UNQ!, Denysa, Matimur, Rockstar, Friky, Flux, Michael live, Jersey live, Rida Radar live, Królewsky live, Andreas Schwintz, Zek, R3end3r a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |