Tráva a Subgate oslaví tuto sobotu narozeniny

Tráva a Subgate oslaví tuto sobotu narozeniny

30. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Creative party a Lex rec. vám přinášejí Aquarius B-day party. Nabitý line-up na třech patrech, kde se představí kromě oslavenců například Orbith, Risto, argentinský Agustin Alvarez, Raidem, Jag Kiranmay, Rob Smile, Nkyp, Schwing nebo Vasquez.
Již tuto sobotu proběhne v pražském klubu Chapeau rouge velkolepá narozeninová oslava na třech patrech. Své narozeniny zde oslaví domácí legenda dj Tráva a dj Subgate, kteří si na tento event pozvali celou řadu přátel a zajímavých hostů.
 

Ve spodních dvou patrech klubu - Undergroundu a Dance clubu se můžete těšit na nabitý line-up s jedenácti umělci, kterým budou vévodit právě Tráva a Subgate ve speciálních B-day setech.

Kromě nich se můžete těšit na Trávovova producentského kolegu Rista, dále na brněnskou ikonu a rezidenta party Elektra – Orbitha, argentinského producenta Agustina Alvareze, Raidema, rezidenty Creative party – Roba Smilea a Nkypa, Schwinga, Jaga Kiranmaye a Vasqueze.

O zábavu na barové stagi se bude starat dj Gadjo.cz!

Kompletní informace o sobotní B-day party dje Trávy a Subgatea naleznete na facebook události facebook.com/events/712645825420658 a www.chapeaurouge.cz

Oficiální afterparty proběhne ve Studiu 54 – Hybernská 38, Praha 1

Dodal: Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AQUARIUS B-DAY

Sobota 1. 2. 2014
Vystupují:
DJ Tráva, Risto, DJ Orbith, DJ Subgate, Dj Nkyp, DJ Schwing
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika