Love Planet na Výstavišti

Love Planet na Výstavišti

30. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura Interkoncerts nám potvrdila náhradní místo pro festival Love Planet. Jak jsme předpokládali, bude jím holešovické Výstaviště.
Agentura Interkoncerts se kvůli zrušení dvou potvrzených vystoupení kapel Audioslave a Him rozhodla přesunout místo konání festivalu. Letošní ročník festivalu Love Planet se tak přesouvá z letiště v Táboře do areálu pražského Výstaviště v Holešovicích na Bruselskou cestu a její okolí. Odehraje se v pátek 11. srpna a sobotu 12.srpna. Návštěvníci festivalu budou moci na třech scénách zhlédnout například britskou legendu Pet Shop Boys, skotské kvarteto Franz Ferdinand, industriální metalovou kapelu Ministry, nebo hiphopovou hvězdu Ice - T s ostrou formací Body Count z USA.

Z domácí scény festival Love Planet nabízí řadu předních kapel jako například 100°C, Priessnitz, Nierika nebo Vypsaná Fixa.

Pro milovníky taneční hudby je na páteční noc připravena party v Křižíkově pavilonu. Program do ranních hodin budou kromě domácí djské špičky zajišťovat Hernan Cattaneo (UK), Satoshi Tomiie (JAP) a Dave Seaman (UK).

Vstupné:
Již zakoupené zlevněné vstupenky zůstávají v platnosti, nebo je možné je vrátit v místě jejich zakoupení, a to do konce června 2006.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika