Greg Notill na příští Maniacs party

Greg Notill na příští Maniacs party

03. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 9. května roztančí pražský Yes Club legendární hardtechno ikona Greg Notill. Bude tomu tak při příležitosti třetího vydání party Maniacs ze stáje Duality Management.
Line-up dále zastoupí naše přední česká techno a hardtechno špička Golpe, Peterson, Denysa, T-Mass a závěr bude ve znamení slovenského Koffose, který vévodí například oblíbenému hardcore eventu Spitfire. Ten si tentokrát však pro vás připraví excluzivní hardtechno finále těžkého kalibru. Máme se na co těšit!

Greg Notill

Greg Notill se narodil ve Francii v roce 1980. Již od dětství byl ovlivněn nejtvrdší a přední electronickou a experimentální hudbou a tak začal Greg se svojí vlastní produkcí již ve 14 letech. Po několika letech během dlouhého období na různých hardwerech a softwarových programech a také po tragické události v jeho životě, se Gregova inspirace zvrátila do skutečně tvrdého, industriálního a explozivního soundu. Stal se velice populární na hard techno scéně díky své energii a technickým dovednostem za pultem a pro jeho jedinečně detailní, melodické a dupavé tracky. Greg vydal několik tracků na největších hardtechno labelech (Gnot recordings, Cannibal Society, Carnage, Working Vinyl, Artillery). Po vydaných zhruba 200 trackách na těchto labelech je Greg považovaný za jednoho z hlavních hardtechno dj a producentů.
 

Jeho Live a DJ výstupy roztančili velké festivaly jako je Syndicate, Toxicator, Rurh in Love, Nature One, Montagood, nebo například masivní pouštní festival Monegros.Navštívil a rozhýbal země jako je Brazílie, Německo, Francie, Italie, Belgie, Velká Británie, Holandsko, Śpanělsko, Portugalsko, Švýcarsko a včetně i naší České Republiky mnoho dalších…

Greg také založil svůj vlastní label nazvaný G-not recordings. S jeho důkladným výběrem zde není místo pro nezajímavou a slabou hudbu. G-not je absolutní záruka pokud hledáte vážně zničující a devastující tvrdý sound pro taneční parket.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1420580101510184/

Dodal: Karel Pražák alias Monty
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MANIACS - GREG NOTILL

Pátek 9. 5. 2014
Vystupují:
Greg Notill (FR), Golpe vs Peterson, Koffos (SK), Denysa, T-Mass
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika