Andrew Jackson Jihad a Ducking Punches předskokany Franka Turnera

Andrew Jackson Jihad a Ducking Punches předskokany Franka Turnera

04. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvojnásobná hudební nálož čeká na fanoušky Franka Turnera. Jako předskokani mu budou sekundovat hned dvě kapely, jejichž folk-punkové melodie ještě vice umocní napětí před hlavní hvězdou večera: američtí Andrew Jackson Jihad a Ducking Punches z Velké Británie. Máme pro vás soutěž o volné vstupy.
Čtveřice z Phoenixu v Arizoně, Andrew Jackson Jihad, se dala dohromady v roce 2004 a za tuto dobu stihla vydat čtyři studiová alba a přes desítku EP a nejrůznějších kolaborací. Odbornou kritiku i širokou veřejnost si ale získali spíše díky kritickému zaměření svých textů – kapela v čele se Seanem Bonnettem totiž nejčastěji zpívá o politice, ale i sociálních, náboženských nebo osobních problémech.
 

Britští Ducking Punches naopak vycházejí z čistého folk-punku a neskrytě hlásají, že hudba je pro ně vším. Členové kapely v čele s Danem Allenem původně začínali v jiných formacích, ale od roku 2010 působí už čiště pod hlavičkou Ducking Punches. Jejich nejnovější album s názvem “Dance Before You Sleep” vyjde tento měsíc. V Praze se představí solo frontman kapely, Dan Allen. 
 

Obě skvělé kapely vystoupí 9. března 2014 v pražském Lucerna Music Baru jako předskokani britské hvězdy Franka Turnera. U původně hardcoreového hudebníka jsou tvrdší vlivy stále znát, mnohem vice se ale ve své tvorbě věnuje právě folk punku. Miláček publika spolupracoval s takovými hvězdami jako My Chemical Romance, Bruce Springsteenem nebo dokonce Johnny Cashem, zpíval i na zahajovacím ceremoniálu Olympijských her v Londýně. 

Nenechte si ujít tuto skvělou show doplněnou dvěma našlápnutými kapelami, která se koná již 9. března 2014 v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou stale k dostání za 440,- + poplatky v síti Ticketpro nebo prostřednictvím naší ticketingové aplikace.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/168817253317275/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FRANK TURNER & THE SLEEPING SOULS

Neděle 9. 3. 2014
Vstup: 440 Kč v předprodeji
Vystupují:
Frank Turner (UK) s kapelou The Sleeping Souls, Andrew Jackson Jihad (USA), Ducking Punches (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika