Grizfolk předskokany koncertu Bastille

Grizfolk předskokany koncertu Bastille

07. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jako předskokani britské indie rockové senzace Bastille se představí švédsko-americká skupina Grizfolk. Koncert se koná 18. března 2014 v pražském klubu SaSazu. Základní vstupenky jsou již vyprodané, zájemci si však mohou pořídit speciální VIP vstupy.
Příběh Grizfolk se odvíjí jako typická beatnická epizoda: je to příběh tří muzikantů, kteří vyměnili stockholmskou zimu za slunné pláže Los Angeles, do USA však přišli jako cizinci hledající inspiraci a pohodu v citově chladném, ale tajemně poutavém prostředí “ghettu u moře”, jak se někdy říká Venice Beach.  Tam už se uvelebili natrvalo.
 

“V Los Angeles nemusíš hledat pop music. Pokud dobře posloucháš, ona si tě najde sama,” vysvětluje frontman Grizfolk, Adam Roth. Ale bylo to až na konci roku 2012, co se on, Fredrik Eriksson a Sebastian Fritze dali opravdu dohromady jako kapela. Jestli něco tyhle tři dobrodruhy spojilo, pak určitě obdiv k pop music a nakažlivé nadšení z objevování nových horizontů – něco, co může přinést jenom opravdová vášeň.

Nenechte si proto ujít možnost slyšet zasněné klávesy téhle mezinárodní kapely, která vystoupí jako předskokan britské indie rockové senzace Bastille, jejichž show Praha již dlouho napjatě očekává. Základní vstupenky jsou již beznadějně vyprodané, zájemci ale mohou kupovat poslední VIP vstupenky v ceně 1890 Kč, které jsou k dispozici v síti Ticketpro.  

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/250680751740282/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASTILLE

Úterý 18. 3. 2014
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
Bastille (UK), Grizfolk (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika