Havana Club Tour de Bar

Havana Club Tour de Bar

01. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nově vzniklá produkce Tender productions připravila na pátek 16.června na pražském Výstavišti speciální akci s Havana Clubem.
Jedná se o kombinaci barmanské soutěže a taneční party s hvězdným obsazením na obou frontách. Soutěžit zde bude deset barmanských týmů z deseti vybraných pražských koktejlových barů, konkrétně La Bodeguita del Medio, Ocean drive, Bambus, Infinity, Zlatý strom, Mirage, Backdoors, Bombay, Aloha a Dinitz. Všechny zmíněné bary se zde samozřejmě představí v tom nejlepším světle a jejich tříčlenné barmanské týmy se budou předhánět v rychlosti - principem soutěže je totiž prodat co nejvíce drinků v daném časovém rozmezí od 20.00 do 02.00 hodin.

havana club

Doporučujeme vám dorazit už na začátek, protože v době od 20.00 do 22.00 hod. se budou soutěžící bary jeden po druhém představovat a lákat vás svými show překvapeními a věřte, že se bude na co dívat! Jednotlivé drinky v soutěži budou bodovány podle náročnosti přípravy, takže např. za Mojito dostane barmanský tým více bodů než třeba za panáka vodky. Evidence a markování prodaných drinků bude probíhat za pomoci elektronického systému R-keeper a nad dodržováním regulí a fair-play bude po celou dobu bdít tajná komise, vytvořená pouze pro tento účel, takže o nějakém podvádění nemůže být vůbec řeč. Vítězný tým obdrží od cestovní kanceláře I`M TRAVELLING, partnera soutěže, zájezd pro tři osoby na Tureckou riviéru do atraktivní nové lokace Dalaman (vřele doporučujeme), a dále také finanční odměnu a věcné ceny od dalších partnerů akce. Všechny drinky včetně koktejlů se zde budou prodávat za jednotnou zvýhodněnou cenu 70,- kč, takže návštěvníci budou řešit pouze jedinou otázku - na co máme chuť?

Co se týká hudebního obsazení akce - máme pro vás osvědčená DJská jména! Hlavní hvězdou party bude populární americký DJ a producent Eddie Amador, autor světového hitu "House music," který je velmi zdatným DJem a jeho vystoupení jsou vždy plná energické house music, protkané prvky funky, afro a latino, vyvolávajícími obrovské vlny euforie na tanečním parketu. Dalším, velmi oblíbeným jezdcem, bude zdomácnělý britský DJ Chris Sadler, rezident vyhlášeného pražského klubu Roxy a zároveň jeden z nejlepších DJů na území ČR. No a tyto dva supermany navíc doplní DJka Reeha, známá především z parties Spacepussies v Radosti, které před několika lety drtily rekordy v návštěvnosti, a také Airto (Roxy, Cz) a Petr K (Radost FX, Cz). Toto obsazení naprosto perfektně vyplní celou noc kvalitní taneční muzikou bez slabých míst, a o to přesně jde. Kromě zmiňovaných deseti barů najdete na party Havana Club Tour de Bar 2006 také velkokapacitní hlavní Havana bar, DeFacto Becker`s lounge, Smoking lounge a venku před vchodem pak Red Bull stan s energy barem a gril, kde budou k mání různé masité pochoutky pro zahnání alkoholového hladu, který všichni dobře známe.

Závěrem je ještě třeba dodat, že předprodej vstupenek probíhá ve všech zúčastněných barech za cenu pouhých 100,- kč, v sítích Ticketstream a Ticketpro za 150,- kč, na místě se pak budou vstupenky prodávat za cenu 200,- kč. Neváhejte ani chvilku, všichni jste srdečně zváni.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika