Legendy britského undergroundu Slam v Roxy

Legendy britského undergroundu Slam v Roxy

20. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tradiční klubovka House Elements mění v roce 2014 jméno na Elements, a to z důvodu rozšíření hudebního záběru. Tento rok se tak můžeme těšit na legendární umělce, ale také nadějné dje a producenty hýbající v současnosti techno, house a tech-house scénou. Elements se tak otevírají širšímu publiku.
První z těchto legendárních jmen dorazí 22.března ze Skotska a nepůjde o nikoho menšího než zakladatele labelu Soma Records, producentskou a djskou dvojici Slam. Stuart McMillan a Orde Maikle aka Slam diktovali v posledních dvaceti letech směr techno scény ve Skotsku a vytáhli nahoru spoustu umělců díky jejich labelu. Soma Recordings label se tak stal synonymem kvalitní a undergroundové elektroniky, který i přes svůj celosvětový úspěch neklesl za celou dobu své existence k mainstreamové produkci.
 

Legendární dvojice Slam zremixovala snad každého od Daft Punku až po Underworld a mezi hosty jejich pravidelné SlamRadio show se objevily podobně zaměřené osobnosti jako Alan Fitzpatrick, Oscar Mulero nebo Gary Back. O djském skillu této dvojice není třeba diskutovat. Za 20 let své "praxe" se stali residenty klubů The Arches & Sub Club v jejich rodném Glasgow a především v londýnském Fabricu.

Slam

Underground do ROXY jednoznačně patří a další kolo se koná už 22. 3. v rámci klubovky Elements.

Více informací na: roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEMENTS - SLAM

Sobota 22. 3. 2014
Vstup: 170 Kč v předprodeji
Vystupují:
Slam (Soma Rec./UK), Tazz, Biodan, Slater
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika