Průběžné informace k Masters of Hardcore

Průběžné informace k Masters of Hardcore

21. 02. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Čas postoupil, do akce zbývá měsíc a týden. Pojďme se společně podívat, co nám produkční tým připravil pro ukrácení čekání na letošní Masters of Hardcore. Rozhodně by vám neměla uniknout série videí s aktéry letošních Masters of Hardcore - Empire of Eternity.
První video, které je venku, je s producentem letošní hymny. V krátkém videu je interview s The Playah.
 

Druhý video rozhovor je s Dr. Peacock, kterého někteří z vás již slyšeli v zimě na domácí akci X-Massacre.
 

Třetí a aktuální díl je s Radical Redemption.
 

Zkuste štěstí a vyhrajte každý týden merchandise od MoH
Pro každou uveřejněnou epizodu bude pořádána soutěž o ceny. Vyhrát tak můžete mikiny, košile, bundy a mnoho dalšího. Stačí odpovědět na jednu jednoduchou otázku a napsat svou odpověď pod příspěvek na facebooku Masters of Hardcore.

Nejhlasitější, nejtemnější a nejrychleji rostoucí hvězda raw style. To je Radical Redemption! Pojďte si poslechnout jeho krátké interview!

Jaký aspekt má Radical Redemption rád na Masters of Hardcore?
A Clothing / Oblečení
B Solidarity / Solidaritu
C Ladies / Holky

Vítěz bude vylosován během příštího týdne a vyhraje poukaz na 50 EURO, který bude moc uplatnit v Masters of Hardcore obchodu.

Poslechněte si rozhovor a odpověď na tuto otázku se určitě dozvíte.

Pozor! Už je to tady! První podcast k Masters of Hardcore Empire of Eternity, jehož autorem je talentovaný a nově podepsaný pod label Masters of Hardcore Bodyshock.

Společná výprava na Masters of Hardcore - Empire of Eternity
Poprvé v historii se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží vypravuje zájezdový autobus. V současné době je velký autobus pro 54 cestujících plně obsazen. Pokud se projeví dostatečný zájem (cca 12 nových zájemců), tak je možné vzít větší autobus pro 69 osob. V případě zájmu prosím navštivte skupinu Společná výprava na Masters of Hardcore - Empire of Eternity, kde se dozvíte více informací. Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu je stanovena na 3.200 Kč. Cena zahrnuje lístek na akci a dopravu klimatizovaným autobusem s WC z Prahy Hlavního nádraží do Den Bosch a zpět.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MASTERS OF HARDCORE - EMPIRE OF ETERNITY

Sobota 29. 3. 2014
Vstup: od € 54.50
Vystupují:
Angerfist vs Miss K8 Live, Tha Playah Live, Wasted Mind Live, Nosferatu vs Outblast, Korsakoff, Ophidian Live, Noize Suppressor Live vs Mad Dog Live, Dyprax vs State of Emergency Live, Evil Activities Live, Hardcore España Live, Re-Style vs Predator, Partyraiser, Crossfiyah vs Bodyshock MC Tha Watcher, Lowroller, N3ar, DaY-már, Negative Audio Live, The Outside Agency Live, Mindustries live, Bloodcage, Dr. Peacock Live, Catscan, Thrasher, Deathmachine MC Dart, Charly Lownoise & Mental Theo, Darkraver vs Vince, Paul Elstak, Bass-D, Dune, Promo vs Base Alert, Ruffneck, Backfire MC Syco, Crypsis, Radical Redemption Live, Adaro, Chain Reaction, Zany, B-Front vs High Voltae, Warface, Moridin Live, Kold Konexion, X-Pander MC Nolz, T-Virus, Sandy Warez, The Sinner, The Vizitor, Kaoz Engine Live, Drokz vs Akira, Noisekick vs The Untitled, The Destroyer Live, SRB, MC Animal Tag, Prototype Hardcore, DAM, Randy, The Braindrillerz, Le Bask, Hungry Beats, X-Mind, D.O.M., Cardiak, Progamers, MC No-Id
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika