Den s Red Bull Music Academy na Rádiu 1

Den s Red Bull Music Academy na Rádiu 1

25. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio 1 na úterý 25. února připravuje Den s Red Bull Music Academy (RBMA), která letos proběhne v Tokiu. Během něho proběhnou tematické rozhovory, pořady a také uslyšíme skladby participantů RBMA, kteří se zúčastnili minulých ročníků.
Součástí dne bude 50 minut s RBMA, které proběhnou od 14:10 do 15:00. Za RBMA dorazí Linda Hammelová a za účastníky RBMA únorového Bass Campu v Bratislavě Sára Vondrášková aka Never Sol. 50 minut s RBMA bude moderovat DJka Babe LN, která se v roce 2003 zúčastnila RBMA v Kapském Městě.

V 19:00 bude následovat CD Nonstop s kompilací Various Assets: Red Bull Music Academy New York 2013 složenou ze skladeb, které vznikaly přímo na loňské RBMA. Od 22 hodin se posluchači mohou těšit na pořad Radio 1 On stage s kapelou The Brandt Brauer Frick Enesemble, která vystoupila v březnu 2012 v pražském Paláci Akropolis na Red Bull Music Academy Prague Session. Speciální vysílání zakončí RBMA Night s hudebními záznamy z jednotlivých akademií.

Nalaďte si Rádio 1 online.

Vysněný workshop pro všechny talenty z elektronické hudební scény se letos uskuteční v hi-tech metropoli Tokiu. V hlavním městě Japonska, které sběratelé vinylových desek a fanoušci technologií označují za svou Mekku. Desítky DJs, producentů, beatmakerů, hudebních designérů, zpěvaček a vokalistů z celého světa se v roce 2014 sejdou v jednom z nejzajímavějších měst na světě, které inspiruje všechny možné umělce.

Více o RBMA v Tokiu si přečtěte zde:
Red Bull Music Academy zamíří do Tokia
Přihlášky na Red Bull Music Academy v Tokiu

Red Bull Music Academy se o své účastníky kompletně postará včetně všech nákladů s tím spojených. K účasti není potřeba mít za sebou profesionální kariéru či konkrétní znalosti. Stačí zajímavá vize, rozpracovaná domácí tvorba, upřímný otevřený přístup. Důležité jsou pouze hudební filozofie, sny a inspirace. Hudebního workshopu se v uplynulých patnácti ročnících zúčastnila řada hudebních talentů i z Česka, namátkou IM Cyber, Juanita Juarez, Denius, Limyth, Katcha, Hoffee, Vec nebo Lucca. Uzávěrka příjmu přihlášek končí 18.3.2014. Přihlášku a veškeré informace o Red Bull Music Academy je možné najít na www.redbull.cz/musicacademy.

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika