FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

The Prodigy a další jména festivalu Sziget

The Prodigy a další jména festivalu Sziget
28. 02. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Organizátoři Szigetu, který je proslulý svým propojením s uměním všeho druhu, spoustou zábavy a nevšedních akcí, již v uplynulých týdnech prozradili některá jména line-upu 2014. Dnes přibylo dalších 10 nově potvrzených interpretů.
Nově ohlášená jména:
The Prodigy, Lily Allen, Ska-p, La Roux, Fink, Miles Kane, Palma Violets, Kavinsky, Bonobo, Jagwar Ma

The Prodigy
The Prodigy je legenda, která během své hudební kariéry prodala více než 25 milionů desek, a tak právem patří na hlavní podia všech festivalů. Jedna z nejúspěšnějších britských elektronických formací se vrací na Sziget! Další hvězdou je mladá, energická a extravagantní popová zpěvačka, Lily Allen. Její nejnovější singl “Hard Out Here”, který vydala v listopadu, bude na jejím připravovaném již třetím studiovém albu, které ponese název ‘Sheezus’.
 

Snad každý popový fanoušek zná La Roux a hlas Elly Jackson. Tato synthpopová dáma a její partner Ben Langmaid, který je současně producent, skladatel i klávesista, společně tvoří jednu z nejpopulárnějších hudebních produkcí nového tisíciletí.

Ska-P, to je oblíbená ska-punková kapela z Madridu. Její projev na pódiu je prostě strhující, a to i po vizuální stránce, což se můžeme přesvědčit na vlastní oči právě na letošním ročníku festivalu Sziget.

Miles Kane, někdejší frontman The Rascals a v současnosti jeden z lídrů The Last Shadow of Puppets, nyní úspěšně rozjíždí svoji sólovou dráhu. Vydal již dvě alba, to nejnovější ‘Don’t Forget Who You Are’ je z loňského roku a vzbudilo ohromný ohlas. 

Simon Green, známý jako Bonobo, se zdá být právě na vrcholu svých nemalých hudebních sil. Svým albem z roku 2010 ‘Black Sands’ přesvědčil všechny o svém umění – je to mistrovské dílo, které snoubí jedinečně melodického ducha s ostrými zářezy elektroniky, basů a bubnů.

Palma Violets tvoří jednu z nejslibnějších post-garážových rockových kapel dneška. První singl “Best of Friends”, halasná a rozjařená rockenrolová nálož byla vyhlášena prestižním  časopisem The New Musical Express Písní roku 2012. Muzikant a producent elektronické hudby Vincent Belergey, známý jako Kavinsky, je jednou z nejvýraznějších kreativních postav francouzské elektronické scény. Jeho poslední album "Outrun" sklidilo okamžitě ohromný úspěch, který provází také jeho světové turné “OUTRUN LIVE TOUR”.

Fink, to je britský skladatel známý svými originálními texty, sofistikovanými, romantickými písněmi i charismatickým vystupováním. Během posledních deseti let vydal hned pět nahrávek a se svým albem ‘Perfect Darkness’ před dvěma lety také zavítal na Sziget. Jagwar Ma bude bezpochyby vzrušujícím elementem letošního ročníku “Island of Freedom”. Hudba tohoto australského tria, které tvoří Gabriel Winterfield, Jona Ma a Jack Freeman, bývá označována jako psychedelická dance music, která své publikum vždy zcela uchvátí.

Zůstaňte naladěni i v následujících týdnech, kdy vám prozradíme další jména line-upu “Island of Freedom” 2014.

Dodal: Premysl Stepanek, Sziget festival
SZIGET (HU)

SZIGET (HU)

Pondělí 11. 8. 2014 až Pondělí 18. 8. 2014
předprodej od 179 € (bez kempu)
Vystupují:
Macklemore & Ryan Lewis, Queens of the Stone Age, The Prodigy, Placebo, Skrillex, Calvin Harris, Lilly Allen, Bastille, Imagine Dragons, Jake Bugg, Stromae, Die Fantastischen Vier, London Grammar, La Roux, Ska-P, Tom Odell, Miles Kane, Klaxons, Michael Kiwanuka, Laidback Luke, Darkside, Bonobo, Palma Violets, The Big Pink, Fink, Kavinsky live, Borgore, Jagwar Ma, Brody Dalle, Starlight Girls
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |