Američanka Lindsey Stirling v Lucerna Music Baru

Američanka Lindsey Stirling v Lucerna Music Baru

03. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americká hudební senzace Lindsey Stirling se konečně objeví i v Praze! Všestranná umělkyně, která se ve své tvorbě kombinuje houslovou tvorbu, dubstep i taneční kreace, přiveze svojí show do Lucerna Music Baru v pondělí 20. října. Vstupenky na koncert budou k dostání počínaje od 7. března v síti Ticketpro.
Rodačka z kalifornské Santa Any začala s houslemi v pouhých pěti letech, její neobyčejnou kariéru nastarovala až soutěž Amerika má talent. Lindsey se sice dostala jen do osmifinále, zato si jí ale všiml producent Devin Graham a společně natočili první hudební video. Ze zpěvačky, které porotci populární soutěže vyčítali zdánlivě prapodivné spojení klasické hudby, dubstepu a tance, se právě díky tomu stala internetová senzace: její YouTube kanál má v současné době přes 4 milióny odběratelů. 
 

V roce 2012 vydala Stirling svoje debutové album a hity jako Crystallize nebo Radioactive od té doby visí na špici žebříčků prodejnosti. Nedílnou součástí její image jsou ale taktéž hudební videa, která prostřednictvím jejího YouTube kanálu obletěla celý svět. Během své kariéry stihla Stirling spolupracovat s takovými hvězdami jako jsou Pentatonix, LMFAO, Tyler Ward nebo John Legend. 

Letošní světové turné zavede Stirling, která si vysloužila přezdívku “hip-hopová houslistka”, konečně i do Prahy. Nenechte si proto ujít tuto neobyčejnou show plnou taneční muziky a precizních houslových harmonií a přijďte se podívat do Lucerna Music Bar 20. října! Vstupenky v ceně 690,- + poplatky jsou k dispozici od čtvrtka 7. března v síti Ticketpro. 

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/607966912625524

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LINDSEY STIRLING

Pondělí 20. 10. 2014
Vstup: 790 Kč
Vystupují:
Lindsey Stirling (USA), Mike Tompkins (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika