Within Temptation zahrají v Praze

Within Temptation zahrají v Praze

04. 03. 2014  |  Autor: Lu2nek  |  Komentáře (0)
Nizozemská symphonic-metalová kapela Within Temptation se s počátkem letošního roku vydala na celosvětové turné nazvané Album World Tour 2014, které má za úkol podpořit nové album Hydra. Jednou ze zastávek je i hlavní město České republiky, 11. března v Incheba Aréna.
Fanoušky netrpělivě očekávané album Hydra je v pořadí šesté studiové album Within Temptation. Bylo vydáno poslední lednový den tohoto roku a kromě podmanivého hlasu zpěvačky Within Temptation Sharon den Adel na něm zní vokály několika hostů: Howarda Jonese (ve skladbě Dangerous), Xzibita (And We Run), Dava Pirnera (Whole World is Watching") a Tarji Turunen (Paradise (What About Us?)). Prozatím je album přijímáno hudební kritikou velmi pozitivně, přičemž příspěvky jednotlivých hostů jsou brány jako příjemná inovace ve tvorbě kapely.
 

Od debutového alba Enter s doom-metalovými prvky ušla tato holandská partička pořádný kus cesty. Okusila spolupráci s orchestrem i sborem, ve spojení s albem The Unforgiving připravila komiks a několik krátkých filmů a v neposlední řadě obohatila hudební svět o dnes již takřka legendární skladby Stand My Ground či Angels.

Nové skladby i starší oblíbené hity Within Temptation budou znít 11. března v pražské Incheba Areně. Vstupenky jsou stále k dostání v prodejních sítích TicketPortal, TicketPro a Ticket-Art.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: WITHIN TEMPTATION

Úterý 11. 3. 2014
Vstup: 650 Kč
Vystupují:
Within Temptation (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika