Kidnap Kid předskokanem Disclosure

Kidnap Kid předskokanem Disclosure

04. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nadšení z blížícího se pražského koncertu Disclosure a jejich vůbec první show v ČR stoupá každým dnem. Nyní k němu přibyla ještě jedna skvělá zpráva: předskokanem slavného dua bude londýnský DJ a producent Kidnap Kid! Vstupenky na téměř vyprodaný koncert, který se koná již 14. března v klubu SaSaZu.
DJ a producent, vlastním jménem Matt Relton se do širší známosti zapsal v roce 2012 hitem Vehl, vydaným na indie labelu Black Butter Records. Ten byl označen iTunes za nejlepší elektronickou skladbu roku. Jeho kariéra záhy nabrala dalších rozměrů s druhým singlem s názvem So Close, který si jen za první týden od vydání poslechlo více než 100 tisíc fanoušků na SoundCloudu. Jeho zatím poslední dvou-trackové mini-EP “Stronger” vyšlo na Black Butter Records teprve včera!
 

Kromě vytváření vlastních, kritikou ceněných nahrávek, se Kidnap Kid věnuje také remixům a producentským povinnostem; je autorem oficiálních remixů Emeli Sandé, Lulu Jamese nebo Disclosure. Spolu s nimi, Rudimental a TEED se také na začátku letošního roku vydal na americkém turné - a bratrské dvojici ze jihoanglického Surrey bude ostatně předskakovat i během jejich pražské show. Letos v létě se navíc podívá na špičkové festivaly jako je Glastonbury, Hideout, Creamfields a jako rezident také do klubu Space na Ibize.

Nechte se unést (a to doslova) britským producentem Kidnap Kid a dvojící Disclosure během jejich pražského koncertu v pátek 14. března v pražském klubu SaSaZu, který má velkou šanci stát se hudební událostí roku! Vstupenky v ceně od 675,- + poplatky je stále možno zakoupit v síti Ticketpro.

Hlavním mediálním partnerem této show je Expresradio.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/431901356914205/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCLOSURE

Pátek 14. 3. 2014
Vstup: 675 - 890 (balkon) Kč v předprodeji
Vystupují:
Disclosure (UK), Kidnap Kid (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika