Disclosure v Praze již tento pátek

Disclosure v Praze již tento pátek

10. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vůbec první vystoupení elektronického dua Disclosure v České republice se uskuteční již tento pátek, 14. března v klubu SaSazu! Bratři Guy a Howard Lawrencovi přijedou v rámci evropského turné k desce Settle, která nyní vychází i ve speciální edici, a předskakovat jim bude vycházející elektro hvězda Kidnap Kid.
Disclosure pokračují ve spanilé jízdě světovými hitparádami i vyprodanými koncerty i v roce 2014. V lednu vydali zatím poslední singl F For You, na kterém s bratry spolupracovala hvězda amerického soulu Mary J. Blidge. Mezitím sbírají i četná ocenění: to nejčerstvější přišlo za singl White Noise, za který kapela získala NME Awards udělovanou stejnojmenným časopisem. Nominaci na prestižní Brit Awards v kategorii Objev roku sice neproměnili, jejich živé vystoupení spolu s AlunaGeorge a Lorde se však zapsalo mezi nejlepší momenty letošního ceremoniálu. 
 

Je tedy víc než jisté, že v pátek 14. března se můžeme těšit na show podobných rozměrů. Nenechte si proto Disclosure ujít naživo spolu s londýnským producentem Kidnap Kid! 

Vystoupení britského dua, které se bude konat v klubu SaSaZu, se koná pod záštitou Městské části Praha 7 a hlavním mediálním partnerem akce je Expresradio

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/431901356914205/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCLOSURE

Pátek 14. 3. 2014
Vstup: 675 - 890 (balkon) Kč v předprodeji
Vystupují:
Disclosure (UK), Kidnap Kid (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika