Konec týdne ve znamení Gamma Ray

Konec týdne ve znamení Gamma Ray

19. 03. 2014  |  Autor: Lu2nek  |  Komentáře (0)
Jedni z nejvýznamnějších hráčů na poli světového power metalu, němečtí Gamma Ray, se vydávají na koncertní šňůru k novému albu Empire of the Undead. První koncerty tohoto turné se uskuteční v Česku, konkrétně v pražské Retro Music Hall a ve zlínském Masters of Rock Café již ve čtvrtek resp. pátek tohoto týdne.
Čtveřici německých hudebníků do nahrávání alba zasáhla nepříjemná událost, když jim na podzim loňského roku vyhořelo studio v Hamburku. Nahrávky již téměř hotového alba se naštěstí podařilo zachránit, a tak by se fanoušci měli dočkat dlouho očekávaného alba Empire of the Undead na konci března - prozatím je vydání plánováno na 28.3. Empire of the Undead navazuje na loňskou nadupanou ,,ochutnávku" Master of Confusion, z níž by mělo obsahovat skladby Master of Confusion a Empire of the Undead. A podle samotných hudebníků se bude na co těšit - typický heavy metalový zvuk Gamma Ray by totiž měly osvěžit thrash metalové prvky.
 

Naposled jsme mohli Gamma Ray vidět v Česku loni 22. a 23. března v Praze a ve Zlíně, kde hráli v rámci turné Hellish Rock Part II s kapelou Helloween. Ani tentokrát však nepřijedou sami - jako speciální host je doplní Italové Rhapsody of Fire a jejich krajané Elvenking. Gamma Ray navíc přislíbili svým fanouškům setkání tváří v tvář při autogramiádě, která se uskuteční po skončení obou koncertů.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: GAMMA RAY

Pátek 21. 3. 2014
Vstup: 590 Kč
Vystupují:
Gamma Ray, Rhapsody of Fire, Elvenking
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika