FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Cinda alias Festia Open Air 2014

Cinda alias Festia Open Air 2014
25. 03. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival každoročně představuje celou řadu novinek a vychytávek. Tento rok tomu nebude jinak. Festia open Air svým návštěvníkům opět představí nabitý line up za příznivou cenu, proběhne 14. června v kempu Kotva na Braníku.
Zahraniční tahouni festivalu pro rok 2014 budou tentokrát dva. Prvním je německý techno mág ERIC SNEO, který se představí ve svém dj setu s live prvky. Druhým je maďarský DJ JAY LUMEN, jenž minulý rok nemohl kvůli povodním dorazit. Loňské povodně nedovolily vystoupit ani německému duu Roberto Savaggio, které vám ve famózním seskupení Dj a live housle též přivezeme letos. Zahraniční headlinery dále doplní ostřílená partička Cartonnage, která se na české elektro scéně pohybuje už nějaký ten pátek a má na svém kontě několik známých skladeb. Hlavní scénu bude dále zahřívat partička muzikantů v čele s Djem, které naleznete pod názvem Ketan with Band!. Možnost realizovat svůj um bude mít i mladá krev v rámci připravovaného DJ contestu.

Druhou scénu, která vždy patřila technu, vystřídá tento rok tech house. V line upu druhé scény se již tradičně představí Orbith, Chris Sadler, Enrico, KIFLI, Subgate, Peet Sanders, Finidi, Elite, P-jay, Mark Evill, Mylo a další. Milovníci techna si ale i tak přijdou na své, a to na plánované afterparty nově v klubu PM, který najdete na adrese Trojická 10, nedaleko Palackého náměstí. Afterparty obsadí Pavel Krejdl, Ravic, LamyCZ & Shimita, Miquel, B.UNQ!, Steen & Otiatros, CZScream a Golpe.

Do třetice všeho dobrého vás přivítá Chill out stage s podtitulem Ultrasonic v rytmu deep housu. Za mix se postaví Revis, Adam Cloud, Pete Walk, Lumiere, Lucas Hulan a Tokátko. Pohodlné sezení a příjemný relax na sedacích vacích vám zajistí firma Tuli.

Festival doplní celá řada aktivit a pestrý doprovodný program. Budete moci sledovat tvorbu graffiti od zkušených profesionálů. Opět také dorazí Outdoor Krumlov se svými vodními hrátkami představující vodní zorbing, vodní duše, paddle board a nově i slackline. Osvěžit se pak budete moci ve dvou bazénech.

Abyste nezapomněli na tento výjimečný mejdánek, připravili jsme celou řadu upomínkových předmětů. K zakoupení budou stylové brýle od firmy Nunettes nebo si budete moci zakoupit festivalové tričko s možností vlastní úpravy. Novinkou bude také zálohový systém kelímků, které si zapůjčíte u vstupu za vratnou zálohu 50Kč. Bude záležet čistě na vás, zda kelímek po skončení akce vrátíte nebo si ho odnesete domů. K mytí kelímků budou zřízena samoobslužná mycí centra, kde budete moci kelímky mýt dle libosti.

Vstupenky na festival pořídíte opět v síti TICKETSTREAM, a to za pouhých 250 Kč včetně poplatků. Pro držitele karet ISIC je zprostředkována sleva 70 Kč. Více informací o festivalu najdete na www.festia.cz.

Dodal: Petr Hrabánek aka KIFLI
FESTIA OPEN AIR

FESTIA OPEN AIR

Sobota 14. 6. 2014
250 Kč
Vystupují:
Eric Sneo (DE), Jay Lumen (HU), Roberto Savaggio (DE), Cartonnage, Orbith, Enrico, KIFLI, Chris Sadler, Ketan with Band!, Mark Evill, P-jay, Subgate, Finidi, Beda, Peet Sanders, Mylo, Elite, Carrasco, Taada, Revis, Adam Cloud, Pete Walk, Tokátko, Lumiere, Lucas Hulan
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |