Švédští Amaranthe již zítra ve Stormu

Švédští Amaranthe již zítra ve Stormu

01. 04. 2014  |  Autor: Lu2nek  |  Komentáře (0)
Amaranthe kombinující metalcore s prvky popu a melodickým death metalem zavítají ve středu 2.dubna do pražského klubu Storm. Na The Invincible Tour si s sebou berou podobně zaměřené krajany Deals Death a Smash Into Pieces.
Kapela Amaranthe byla založena v roce 2008 pod názvem Avelanche vokalistou Jakem E a kytaristou Olofem Mörckem. Krátce na to se k projektu přidali další členové a v roce 2011 se na světě objevilo stejnojmenné debutové album, které obsahovalo kombinace moderního metalcore, tvrdých kytarových riffů a čistých vokálů. Krátce po vydání tohoto alba se kapela přidala na turné k americkým Kamelot. Spolupráce obou kapel se ještě více prohloubila, když zpěvačka Amaranthe Elize Ryd propůjčila svůj hlas několika skladbám na albu Kamelot Silverthorn. Dva roky po debutu na scéně se Amaranthe přihlásili s druhým albem The Nexus, které se vyšplhalo na šestou pozici ve švédské hitparádě.
 

Amaranthe se naposledy objevili v Česku na loňském ročníku festivalu Masters of Rock ve Vizovicích, kde jejich koncert sklidil obrovský úspěch. Nejinak tomu zřejmě bude i tentokrát.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMARANTHE

Středa 2. 4. 2014
Vstup: 500 Kč v předprodeji
Vystupují:
AMARANTHE, DEALS DEATH, SMASH INTO PIECES
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika