Program dubnových Free Mondays v Roxy

Program dubnových Free Mondays v Roxy

07. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dubnové Free Mondays v Roxy představují další zajímavá zahraniční jména. Jak už jsme zvyklí, zahraniční kapely a projekty doplní kvalitní český support. Neseď v pondělí doma a přijď objevit něco nového do Roxy. Vstup zdarma.
První pondělí se nám představí americká indie kráska Sara Jackson-Holman za supportu Whispering of Soul. 14. dubna rozjedou elektro-punkovou jízdu kluci z kapely Kluci a týden po nich metalcoreový mejdan nekompromisní Marina a rakouští In This Temple. Duben zakončíme domácím indie-popem v podání Holden Caulfield společně se shoegaze objevem Manon Meurt.
 
 
Po 7. 4. SARA JACKSON-HOLMAN (USA), WHISPERING OF SOUL (CZ)
indie-pop, female vocalists, piano
 

Sara Jackson-Holman křehká kráska z Oregonu se představí v rámci Free Mondays v ROXY již podruhé. Zpěvačka, skladatelka a výborná hráčka na piáno si v minulém roce získala pražské publikum a tak v jarním turné nemohla ROXY chybět. Charakteristické klavírní melodie v kombinaci s jejím hlasem vás prostě musí uhranout. Melodie jejího prvního úspěšného singlu Into the Blue vám bude určitě povědomá. Whispering of soul je indie-rocková kapela stavící písně na zapamatovatelných melodiích s důrazem na refrén, dynamické pojetí a s ohledem na smyčcové aranže.
 
Po 14. 4. KLUCI (CZ)
elecro, punk, boys
 

Kapela KLUCI je pětičlenná electro-punková formace z Broumova. KLUCI v sobě spojují živé punk-rockové nasazení a energii s tvrdší electro produkcí a hip-hop samply. V ROXY premiérově zahrají přibližně půlku písniček z nové desky, kterou v současnosti dokončují a jejíž směr je daný 80"s punkem a současnou dirty electro scénou.
 
Po 21. 4. MARINA (CZ), IN THIS TEMPLE (AT)
post-hardcore, experimental, metalcore
 

Marina je mladá post - hardcoreová skupina z Prahy, o které se v poslední době začíná čím dál tím více mluvit. V prosinci 2010 Marina vydala EP IN HEARTS THE HOPE PREVAILS a v současné době bude na koncertech představovat nový materiál. Pokud máte rádi kapely ve stylu amerických A Skylit Drive a jim podobným, určitě dejte Marině šanci. Určitě o nich ještě bude na naší scéně v budoucnu hodně slyšet.
In This Temple z rakouského Grazu se vyznačují velmi silnými živáky a nenechají se uzamknout to žádné škatulky. Pokud bychom je chtěli alespoň trochu lokalizovat, nejblíže mají k metalcoru. Přijďte se přesvědčit sami!
 
Po 28. 4. HOLDEN CAULFIELD (CZ), MANON MEURT (CZ)
indie/pop, shoegaze
 

Kapela Holden Caufield pokřtí nový singl Save The World, který vznikl v produkci Armina Effenbergera (Cartonnage, Adam Mišík a další) a kapela v něm dle všeho opět svůj zvuk dále. Pokud máte rádi kapely jako The 1975, Youngblood Hawke nebo CHVRCHES, měla by vás jejich hudba oslovit.
Shoegazová senzace Manon Meurt z Rakovníka, která předskakovala legendárním My Bloody Valentine pokřtí v ROXY své debutové album Zajímavostí je že nová deska vznikala za pomoci fanoušků prostřednictvím crowfund kampaně na HitHitu! Máte-li rádi hlasité kytary a zasněný zpěv, je to to pravé. Frontmanka Káťa společně s basačkou Simčou vás nemůžou nechat chladnými!

www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS - SARA JACKSON-HOLMAN

Pondělí 7. 4. 2014
Vstup: zdarma
Vystupují:
SARA JACKSON-HOLMAN (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika