FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme 9. díl festivalu Electrocity

Představujeme 9. díl festivalu Electrocity
15. 04. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (3)
Už jste slyšeli o polském festivalu Electrocity? Každoročně v srpnu probíhá ve druhém největším klášteře světa poblíž vesnice Lubiąż, místo s vynikající atmosférou jen 95 km od našich hranic! Dva dny hudby s úžasným line upem a z toho jeden den zdarma. Rozhodně hudební událost, kterou byste neměli přehlédnout.
V minulých letech festival Electrocity nalákal více než 120.000 lidí na slušnou řádku těch nejlepších zahraničních umělců. Jejich seznam přesahuje číslo 300, jmenujme například Armand van Helden, Sander van Doorn, Roger Sanchez, Chicane, The Bloody Beetroots, ATB, Laidback Luke, UMEK, Ferry Corsten, Marco V, Dubfire, Sasha a ve výčtu bychom mohli pokračovat.

Electrocity

Tento rok se bud jednat o událost opravdu pompézní, protože pořadatelé připravují Electrocity jako dvoudenní akci mezi 15. a 16. srpnem, první den bude navíc zcela zdarma! K dispozici máme již dost informací, abychom mohli potvrdit, že oba dny budou mít perfektní obsazení. Během dvoudenní akce si budete moci odpočinout v zázemí stanového městečka a vychutnávat si široké množství stylů elektronické hudby (zejména progressive house, techno, trance, deep house, hardstyle). Ostatně čtěte dále:
 


pátek 15. 8. 2014: ELECTROCITY HOSTS ALY & FILA PRES. FSOE 350 (vstup zdarma)
Oficiální podtitul páteční akce je „největší trance událost světa se vstupem zdarma“. Proběhnou oslavy 350. vydání populární radiové show FSOE od Aly & Fila. Výborný line up, který je snem každého fanouška trance, vynikající prostory a to vše zcela zdarma! 15. srpna zamíří příznivci trance a velkých hudebních akcí do do zmíněného Cisteriánského kláštera, aby se bavili výstupy následujících umělců:

Aly & Fila vs. John O'Callaghan,
Allen Watts,
Arctic Moon,
Bjorn Akesson,
Bryan Kearney,
Fady & Mina,
Indecent Noise,
Maciej Wowk,
Manuel Le Saux vs. Ferry Tayle,
Mark Sherry,
Matt Bukovski,
Mohamed Ragab,
Neptune Project,
Roger Shah,
Ruben De Ronde,
Sied van Riel,
Snatt & Vix,
Ucast,
Will Atkinson,
Woody van Eyden

sobota 16. 8. 2014: ELECTROCITY 9 (jména budou postupně přibývat)
V sobotu proběhne devátý ročník jednoho z nejunikátnějších festivalů Evropy. Místem konání je každoročně druhý největší klášter světa. Dosavadní návštěvnost přesahuje 120.000 lidí a více jak 300 špičkových jmen v line upu.

3 hlavní pódia, každé věnované jinému žánru elektronické hudby - Electrocity stage (house/progressive house), Run To The Sun stage (trance) a Fly With Me (techno – umístěné přímo v kostele!).

Prozatím byla zveřejněna jen první fáze chystaného line upu a další jména budou přibývat, nicméně začátek je velmi pěkný:

Eric Prydz – Electrocity stage
Eric Prydz
 

Eric Prydz a jeho hity „Pjanoo”, „Liberate”, „2Night”, „Lycka”, „Power Drive”, „Layers” jsou bezpochyby dokonalým skloubením komerčního úspěchu s undergroundovou proslulostí elektronické hudby. Po letech plných kvalitních a populárních singlů se vrací zpátky do Polska, aby otřásl Cistreciánským klášterem na Electrocity 9 16. srpna 2014.

Emma Hewitt – Run To The Sun Stage
Emma Hewitt
Jedna z nejlepších vokalistek současnosti, známá nadčasovými hity jako „Waiting” (nahráno společně s Dash Berlin), „Be Your Sound” (s Cosmic Gate), nebo „Disarm Yourself” (znovu Dash Berlin). Mnoho miliónů youtube shlédnutí a turné po všech koutech světa z ní dělají jeden z nejznámějších hlasů současné elektronické hudby. Emma Hewitt předvede svou show 16. srpna na Electrocity 9.

Kryder – Electrocity stage
Kryder
„The enormous K2“, jedna z nejsilnějších písní několika posledních let, kterou si vybral samotný Tiësto pro svůj vznikající label Musical Freedom v roce 2011. Poté si jej vyhlédli i legendární Spinnin’ Records, jeho remixy jsou stejně různorodé jako například tvorba Swedish House Mafia. Poslední releasy na Protocol Recordings (label vlastní Nicky Romeo) a Axtone (Axwell) jsou asi nejlepší referencí. Další z účinkujících na Electrocity 9 - 16. srpna 2014 v Polsku.

Karol XVII & MB Valence – Fly With Me stage
Karol XVII & MB Valence
V Beatport Music Awards nominováni na nejlepší deep house umělce a také zmíněni časopisem Dj Mag jako jedni z nejlepších polských djs. Jejich nedávná tvorba vycházela na labelech jako Toolroom a Suara. Zakladatelé nezávislého vydavatelství Loco Records. Spolupracovali například s Shur-I-Kan, Pezzner, Aki Bergen, Kevin Yost, Milton Jackson a Robert Owens. Neoddělitelní Karol XVII & MB Valence vystoupí na techno pódiu Fly With Me stage na Electrocity festivalu 16. srpna 2014.

Duss – Fly With Me stage
Duss
Zde fakta mluví zcela sama za sebe. Nově zrozené polské duo již vystupovalo na mnoha velkých techno párty včetně obrovského Cocoon London ve Velké Británii (hlavní pódium společně s Sven Vath a Joris Voorn) nebo festivalu Mayday. Nedávno se upsali prestižní nahrávací společnosti Agile Recordings (Uto Karem). Abyste však poznali, čeho je tato dvojice schopna, musíte je vidět naživo. Až pro společném hraní se z nich stává jedna osoba. Duss nebudou chybět přímo v kostele na festivalu Electrocity 9 v Polsku.

Fafaq – Electrocity stage
Fafaq
Jeden z nejlépe zavedených djs na polské scéně. Znám i za hranicemi Polska díky releasům jako High Contrast Recordings/Be Yourself Music („The Step”, „Carimucho”, „Indeed”) nebo Tone Diary/Spinnin' Records („International Language”, „Saturday Chant”). Jeho vystoupení si na Electrocity stage 16. srpna v Lubiąż rozhodně nenechte ujít.

Milkwish – Electrocity stage
Milkwish
Své tracky již vydal na labelech jako Tiger Recordings, Azuli Records, Nervous Recordings, Starlight, 1605, Dirty Soul (Be Yourself Music), Caballero Recordings nebo Sony BMG. Hráli je Nick Warren, DJ Chus, Olav Basoski, Plastik Funk, Roul & Doors, Roger Sanchez, Stonebridge, ATFC, Prok & Fitch, Eddie Amador, Jesse Voorn, David Penn i řada dalších. Jeho nejnovější práce byla upsána pod LouLou Records, který provozuje indie dance / nu disco mistr Kolombo. Představí vám ji již 16. srpna na polském festivalu Electrocity 9.

Diabllo – Run To The Sun stage
Diabllo
Jeho schopnosti v djingu zahrnují více jak 20 let za gramofony. Hrál na největších polských festivalech i proslulých klubech a to z něj činí jednoho z nejznámějších polských djs. Jeho debutový singl podpořil sám Tiësto.

Druhá fáze odkrývání line upu 3 hlavních pódií bude oznámena brzy ale stejně vám ještě prozradíme několik jmen hned teď! Kromě pódií Electrocity, Run To The Sun a Fly With Me bude na festivalu i Gate To Hell Stage, která se zaměří na hardstyle music. Celý line up Gate To Hell stage je zde:
Alpha²,
Toneshifterz,
Driver,
Digital Abuse,
Regain,
OutWorld,
Overbizz,
Qfactor.

14. 8. - 17. 8. 2014: STANOVÉ MĚSTEČKO
Všichni kdo si budou chtít užít dvoudenní pařbu, mohou zvolit asi nejjednodušší způsob ubytování – stanové městečko připravené pořadateli přímo u místa konání festivalu.

Střežené nonstop, oplocené, včetně sprch a toalet. Oddělené klidné místo pro stany. Volejbalové hřiště, bazén, místo pro občerstvení a lékařská služba. Více informací naleznete na www.toicamp.eu

Stanové městečko bude připraveno k používání mezi 14. 8. 17:00 a 17. 8. 2014 14:00.

Vstupenky Electrocity 9 (16. 8. 2014)
V současné době je k dispozici druhá emise vstupenek za následující ceny:
- 1 vstup – 109PLN (zhruba 720 Kč): http://tinyurl.com/ec9tickets
- 4 vstupy – 390PLN (zhruba 2570 Kč) http://tinyurl.com/ec9packtix

ELECTROCITY STAGE: ?, Eric Prydz, ?, Kryder, ?, Fafaq, Milkwish, ?
RUN TO THE SUN STAGE: ?, Emma Hewitt, ?, ?, ?, ?, ?, Diabllo
FLY WITH ME STAGE: ?, ?, ?, Karol XVII & MB Valence, Duss, ?
GATE TO HELL STAGE: Alpha2, Toneshifterz, Driver, Digital Abuse, Regain, OutWorld, Overbizz, QFactor.

Vstupenky Stanové městečko – 14. 8. - 17. 8. 2014
1 den a noc - 14. - 15. 8. – 30zł za osobu (zhruba 200 Kč)
1 den a noc - 15. - 16. 8. – 35zł za osobu (zhruba 230 Kč)
1 den a noc - 16. - 17. 8. – 40zł za osobu (zhruba 265 Kč)
Celý balíček (3 dny a noci) – 65zł za osobu (zhruba 430 Kč)

Omezené množství vstupenek do stanového městečka je k dispozici zde: http://www.toicamp.eu/rezerwacje.php?event=74

Obyvatelé stanového městečka mají garantovaný vstup zdarma na Electrocity hosts Aly & Fila pres. FSOE 350 (15. 8. 2014) i v případě naplněné kapacity akce.

Více informací na www.facebook.com/electrocityofficial. Další umělci budou následovat zanedlouho. Uvidíme se v polovině srpna na festivalu Electrocity 9!

ELECTROCITY (PL)

Pátek 15. 8. 2014 až Sobota 16. 8. 2014
pátek zdarma, sobota od 650 Kč
Vystupují:
Aly & Fila vs. John O’Callaghan, Allen Watts, Arctic Moon, Bjorn Akesson, Bryan Kearney, Fady & Mina, Indecent Noise, Maciej Wowk, Manuel Le Saux vs. Ferry Tayle, Mark Sherry, Matt Bukovski, Mohamed Ragab, Neptune Project, Roger Shah, Ruben De Ronde, Sied van Riel, Snatt & Vix, Ucast, Will Atkinson, Woody van Eyden, Eric Prydz, W&W, Arty, Kryder, Bream, Milkwish b2b Miqro, Fafaq, DJ Inox, Electrocity Nation, Eric Chang, BT, Omnia, Emma Hewitt, Kyau & Albert, Ronski Speed, Bastian Salbart, Carlo Calabro, Skytech, Diabllo, Sound Oxider, Dubfire, System Of Survival, SHADED (live), Jens Bond, Karol XVII & MB Valence, Duss, Deas, DaveMetzo, Alpha2, Toneshifterz, Driver, Digital Abuse, Regain, Outworld, Overbizz, Q-Factor a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Dan | 17. 04. 2014 | 01:41:09
hihak

První den je zcela zdarma, pokud bude překročená kapacita, dostanou se tam pak prioritně lidi ze stanového městečka (ti co jsou ubytovaní i bez vstupenky na sobotu). Ano od pořadatelů je to tah jak přilákat lidi aby zůstali na druhý den ale není to vůbec podmínkou. Nechápu že tě baví psát do diskuzí lži jakmile vyjde článek.
nevim | 16. 04. 2014 | 08:36:17
fuj

fakt naslapleeee... to je fakt uz moc
hihak | 15. 04. 2014 | 06:21:54
zadne zdarma. kupis si listek na regulerni akci a k tomu jako bonus dostanes moznost jit zdarma den predem na lepsi warmup

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |