Passenger rozezní v říjnu SaSaZu

Passenger rozezní v říjnu SaSaZu

14. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podzim je sice ještě daleko, ale již teď vás může ubezpečit, že pro fanoušky folk a indie-rocku nebude tak ponurý, jak by se mohlo zdát. V prostorách pražského klubu Sasazu se totiž 16. října rozezní hlas britského zpěváka Mikea Rosenberga, kterého určitě znáte pod uměleckým jménem Passenger.
Passenger se v Praze představí vůbec poprvé. Svým fanouškům dopřeje novou tvorbu z připravovaného alba i hitovku Let Her Go, za kterou dokonce získal nominaci Brit Awards na singl roku 2013.
 

Ve své desetileté historii kapela překonala několik změn, ale své poznávací znamení – neobyčejně jemný, melancholický hlas zpěváka Mikea Rosenberga - si zachovala dodnes. V roce 2009 se skupina v původní sestavě rozešla a dnes projekt stojí hlavně na Rosenbergovi, který je autorem převážné části textů. Na kontě má už 5 alb, a co je další dobrá zpráva, v červnu tohoto roku se na světlo světa dostane šestý. Nové album nese název „Whispers“ a malou ochutnávku si můžete dopřát již dnes v podobě singlu Scare Away The Dark. Zatím nejúspěšnější singl s názvem Let Her Go vydal Passenger v červenci 2012. Ten se vyšplhal na 1. příčku hitparád v 16 zemích světa (mezi nimi i v ČR) a věčnou slávu mu zajistila i skutečnost, že si ho vybral Budweiser do svého spotu během loňského Super Bowlu. 3. Těch 252 miliónů zhlédnutí na Youtube rozhodně nejsou náhodou!

Passenger

Pokud chcete i vy odstrašit podzimní šeď indie-folkovou pohodou, je tento koncert právě pro vás! Vstupenky budou v předprodeji v síti Ticketpro od 25. dubna. 

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/228323524025585/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PASSENGER

Čtvrtek 16. 10. 2014
Vystupují:
Passenger (UK), The Once (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika