FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

High Jump 2014 se Stereo MCs

High Jump 2014 se Stereo MCs
06. 05. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Otevřené mistrovství České republiky ve skocích do vody ve volné přírodě, známé ve světě jako cliffdiving, se uskuteční v žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami v pátek 1. a v sobotu 2. srpna. Na dechberoucí akrobatické kousky a pohodou nabité odpoledne naváže večírek, o kterém se bude celý rok vyprávět.
Areál kamenného lomu ve středočeských Hřiměždicích se opět stane dějištěm jediné, a zároveň velmi oblíbené, cliffdivingové akce sezóny. Za patnáct let konání High Jumpu si tato akce vybudovala respekt mezi světovými závodníky i oblibu mezi návštěvníky přihlížejícími této adrenalinové zábavě.
 

Akce inspirovala řadu mladých talentů ke špičkovým výkonům. Za všechny jmenujme například Michala Navrátila, který se zabývá cliffdivingem profesionálně a tento sport se stal jeho živobytím.

Účast v závodech přislíbila absolutní světová cliffdiverská špička. S jistotou lze tedy říci, že letos budou v Hřiměždicích skákat ti nejlepší skokani, kteří pravidelně startují na závodech prestižní RedBull Cliffdiving Serie.

V roce 2014 kladou pořadatelé velký důraz na čistotu areálu, stejně jako komfort a bezpečnost pro návštěvníky, a to v podobě sprch a parkoviště odděleného od prostor kempu. Cílem pořadatelů je, aby se všichni cítili jako v bavlnce. Občerstvení bude jako vždy zajištěno na velkokapacitních a dobře zásobených barech. Nápojem High Jumpu, pivem Desperados, se tak bude návštěvník moci osvěžit kdykoliv bude chtít. Ve spojení s bohatým sportovním a kulturním programem půjde o nezapomenutelnou party.

Skoky z téměř třicetimetrové výšky
Soutěžit se bude jako vždy v několika kategoriích. Závodníci si to rozdají na věžích o výšce dvanáct a šestnáct metrů nad vodní hladinou. Zajímavou podívanou jistě nabídne i soutěž z pětimetrové houpačky. Velkým tahákem bude i battle ve SPLASHDIVINGU, lidově řečeno ve skoku placáků. Závodník v něm má za úkol "splashnout" co nejvíce vody nad hladinu. Skok takového placáku z šestnácti metrů na hladinu tedy vyžaduje velkou dávku odvahy.

Diváky čeká také exhibice nejlepších skokanů z výšky přes dvacet metrů. V roce 2013 padl rekord akce HIGH JUMP v podobě skoku z výšky třiceti metrů v podání Michala Navrátila. Tato výška se rovná skoku z desátého patra panelového domu. Bude tento machrovský kousek letos překonán? Již tradičně bývá tato exhibice jedním z vrcholů celé akce.

Patnáctý ročník DESPERADOS HIGH JUMP nabídne také doprovodný program, kterého se bude moci účastnit každý, ať už jsou to workshopy na hrazdách, slack line nebo trampolínách. Novinkou oproti předchozím ročníkům bude exhibice akrobatického letce Martina Šonky. Ten pravidelně startuje v rámci celosvětové tour Red Bull Air Race. Diváci se tedy mohou připravit na divoké průlety akrobatického letadla přímo nad jejich hlavami. Návrat hlásí skupina akvabelistů KRASOPLAVCI, jež byla v minulosti třešinkou na dortu celé akce.

Headlinerem hudební sekce angličtí Stereo MC's
Hlavní hvězdou letošní večerní party bude v Hřiměždicích anglické seskupení Stereo MC's ve speciálním DJ setu, který nepřinese o nic menší mejdan než jejich živé vystoupení. Slavná londýnská partička v čele s rapperem Robem Birchem předvede strhující show.

Další perličkou bude exkluzivní vystoupení legendární české hip hopové skupiny Indy & Wich. Line up doplní ještě francouzští Loo & Placido, kteří svými energií nabitými sety baví publikum po celém světě. A to není vše, více ale zatím organizátoři prozrazovat nechtějí. O zábavu bude jako vždy dobře postaráno a občerstvení všeho druhu bude zajištěno.

Vstupné je výhodnější zakoupit s předstihem
Vstupenky na akci DESPERADOS HIGH JUMP 2014 je výhodné zakoupit s předstihem. Cena v lístku, který lze pořídit v síti Tickestream, je 500,-Kč. Nabídka vstupenky za tuto cenu je časově omezena do konce června. Poté budou do prodeje uvolněny vstupenky za cenu 700,-Kč. Ten, kdo se rozhodne vstupenku zakoupit až na místě v den akce, si musí připravit 800,-Kč.

Více informací o celé akci naleznete na web highjump.cz nebo na Facebooku.

Dodal: Martin Zvoníček, Blue Gekko
HIGH JUMP

HIGH JUMP

Pátek 1. 8. 2014 až Sobota 2. 8. 2014
500 - 800 Kč
Vystupují:
Stereo MC's (UK, dj set), Indy & Wich, Loo a Placido (FR), Pipes and Pints a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |