FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Electrocity 9 rádia Eska prozrazuje další jména

Electrocity 9 rádia Eska prozrazuje další jména
15. 05. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Je na čase opět prolomit mlčení a prozradit nové informace ohledně 9. dílu festivalu Electrocity. Pořadatelé spustili druhou fázi odkrývání jmen na pódiích nazvaných Electrocity, Run To The Sun a Fly With Me. Kdo další tedy vystoupí 16. 8. v Cisterciánském klášteře nedaleko polské Wrocławi?
Arty – Electrocity stage
Arty
Zázračné dítě taneční hudby. Spolupracoval se jmény jako Sander van Doorn, Above & Beyond, Paul van Dyk, Axwell nebo Sebastian Ingrosso. Miliony shlédnutí na YouTube, více jak půl milionu fanoušků na Facebooku a turné po celém světě včetně největších akcí - Ultra i Tomorrowland. Arty zahraje 16. srpna na Electrocity stage.
 

Kyau & Albert – Run To The Sun stage
Jedna z nejznámějších dvojic, po pódiích se pohybují více jak 15let! Vlastní label Euphoric Records. Jsou autory hitů jako "Made Of Sun", "Velvet Morning", "Walk Down", "Kiksu", "Are You Fine?", "Hide & Seek", "Megashira". Kyau & Albert se stabilně drží na těch nejvyších příčkách klubové scény, což dokazuje jejich hraní na akcích Tomorrowland, EDC Las Vegas, Electric Zoo, Nocturnal, Mayday, Ministry Of Sound, Nature One, TATW 400 nebo ASOT 550. Kyau & Albert vystoupí 16. 8. na festivalu Electrocity 9 rádia Eska na stage nazvané Run To The Sun.
Kyau & Albert
 

Ronski Speed – Run To The Sun stage
Ronski Speed
Více jak 10 let na scéně. Stále v dobré formě jako producent i spolupracovník těch nejlepších umělců. Jen málo lidí se může pochlubit remixy pro jména jako Armin van Buuren, Bryan Adams, Above & Beyond, Markus Schulz & Andy Moor, Kyau & Albert, Mori Kante, Aly & Fila, Tritonal, ATB & Heather Nova a releasy u nejprestižnějších vydavatelství (Euphonic, Anjunabeats, Armada, Black Hole or Spinnin '). Ronski Speed, festival Eelctrocity 9 rádia Eska, stage Run to the Sun, Lubiąż (nedaleko Wrocławi), 16. srpen!
 

Jens Bond – Fly With Me stage
Jens Bond
Produkce u nejprestižnějších berlínských vydavatelství jako Poker Flat, Sender nebo Highgrade mluví sama za sebe. Singly a remixy vydané v poslední době na labelech Cadenza Lab, Cityfox, Audiomatique nebo Hypercolour potvrzují, že Jens Bond je nejen dobře zavedené jméno ale i umělec ve výborné formě. Jens Bond vystoupí 16. srpna na stage Fly With Me polského festivalu Electrocity 9 rádia Eska.

VSTUPENKY A STANOVÁNÍ
Lístky na festival Electrocity 9 můžete objednávat individuálně nebo ve výhodném balíčku po 4.

1 vstupenka – 109 pln (zhruba 720 Kč): http://tinyurl.com/ec9tickets
4 vstupenky – 390 pln (zhruba 2570 Kč): http://tinyurl.com/ec9packtix

Na http://tinyurl.com/ec9camp seženete vstupenky do stanového městečka pro komfortnější prožití vašeho výletu na festival. Detaily ohledně stanování: http://tinyurl.com/gthcamp.

Miqro – Electrocity stage
Miqro
Jedno zhalvních jmen polské klubové scény. Je znám snad ve všech koutech Polska díky svým house plážovým melodiím, které každoročně velmi dobře fungují na pódiu Electrocity. Jeho poslední úspěšná tvorba zahrnuje spolupráci se zpěvákem Jacobem při nahrávání skladby "D'cup" nebo saxofonistou Pesosem při produkci "Together Get On Down". Oba singly vyšly na Wormland Music, které vlastní Francesco Diaz. Miqro zahraje 16. srpna na festivalu Electrocity rádia Eska.
 

Skytech – Run To The Sun stage
Skytech
Skytech je bezpochyby jedním z nejtalentovanějších umělců polské klubové scény. Formu si drží již řadu let. Jeho kariéra odstartovala v roce 2009 vydáním "Cardboard Box" na Coldharbour Recordings vlastněném Markusem Schulzem. Od té doby se jeho diskografie rozrostla o vynikající nahrávky jako "The Other Side", "No Need For Words", nejnovější "Collider" a klasiku "Comet". Všechno vydáno pod hlavičkou labelu Armada. Skytech zahraje na pódiu Run to The Sun v sobotu 16. srpna.
 

Electrocity Nation –Electrocity stage
Electrocity Nation
Uskupení tří mužů se zformovalo jako přirozený důsledek vášně pro hudbu, která je velmi blízká festivalu Electrocity. Jeden z mála live actů z okolí Wrocławi kde můžete slyšet kombinaci dj setu a hry na elektrickou kytaru. Electrocity Nation má také nastarost produkci hymny festivalu Electrocity. Jako obvykle vystoupí na Electrocity stage před hlavní hvězdou akce.
 

Eric Chang –Electrocity stage
Eric Chang
Jeden z nejzkušenějších djs v Asii, v branži se pohybuje přes 20 let. Nejen že přežil takhle dlouhou dobu bez problémů, ale rovněž pomohl mnoha stylům elektronické hudby proniknout do asijských klubů. Eric Chang odehraje svůj set 16. srpna na festivalu Electrocity 9 rádia Eska nedaleko polské Wrocławi.

Další jména a novinky budou zveřejněny brzy. Pro nejčerstvější informace sledujte www.facebook.com/electrocityofficial. Uvidíme se na festivalu Electrocity 9!

Lineup (nekompletní):

15.08:
Aly & Fila vs. John O’Callaghan, Allen Watts, Arctic Moon, Bjorn Akesson, Bryan Kearney, Fady & Mina, Indecent Noise, Maciej Wowk, Manuel Le Saux vs. Ferry Tayle, Mark Sherry, Matt Bukovski, Mohamed Ragab, Neptune Project, Roger Shah, Ruben De Ronde, Sied van Riel, Snatt & Vix, Ucast, Will Atkinson, Woody van Eyden

16.08:

Electrocity stage (nekompletní): Eric Prydz, Arty, Kryder, Miqro, Fafaq, Milkwish, Electrocity Nation, Eric Chang

Run To The Sun stage (nekompletní): Emma Hewitt, Kyau & Albert, Ronski Speed, Skytech, Diabllo

Fly With Me stage (nekompletní): Jens Bond, Karol XVII & MB Valence, Duss

Gate To Hell stage (kompletní): Alpha2, Toneshifterz, Driver, Digital Abuse, Regain, Outworld, Overbizz, Q-Factor

ELECTROCITY (PL)

Pátek 15. 8. 2014 až Sobota 16. 8. 2014
pátek zdarma, sobota od 650 Kč
Vystupují:
Aly & Fila vs. John O’Callaghan, Allen Watts, Arctic Moon, Bjorn Akesson, Bryan Kearney, Fady & Mina, Indecent Noise, Maciej Wowk, Manuel Le Saux vs. Ferry Tayle, Mark Sherry, Matt Bukovski, Mohamed Ragab, Neptune Project, Roger Shah, Ruben De Ronde, Sied van Riel, Snatt & Vix, Ucast, Will Atkinson, Woody van Eyden, Eric Prydz, W&W, Arty, Kryder, Bream, Milkwish b2b Miqro, Fafaq, DJ Inox, Electrocity Nation, Eric Chang, BT, Omnia, Emma Hewitt, Kyau & Albert, Ronski Speed, Bastian Salbart, Carlo Calabro, Skytech, Diabllo, Sound Oxider, Dubfire, System Of Survival, SHADED (live), Jens Bond, Karol XVII & MB Valence, Duss, Deas, DaveMetzo, Alpha2, Toneshifterz, Driver, Digital Abuse, Regain, Outworld, Overbizz, Q-Factor a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |