Oficiální Ultra Europe Countdown v Duplexu

Oficiální Ultra Europe Countdown v Duplexu

27. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zbývá už jen pár dnů do začátku Ultra Europe 2014, a tak nastává čas na odpočítávání! Nadšení pro největší festival svého druhu dokazuje Duplex svým Countdownem, který je zároveň jedinou oficiální akcí v Evropě.
11. července je tak blízko, ale také dost daleko, protože se tohoto data nikdo z nás nemůže dočkat. Co takhle zahřívací kolo na decentní srovnání všech nervů pro přicházející Ultra Europe?
 

Tvrdě jsme pracovali na výběru interpretů a žánrů, jak udělat letošní Countdown ještě větší a lepší! Ty správné tracky ve správném čase Vám naservíruje hlavní host večera PHILIPPE LEMOT, jehož první sólové EP "Meamoro" šlo rovnou do TOP30 německých Dance Charts a je podporováno mnoha světovými djs. Philippe Lemot – vycházející hvězda na nebeské scéně house music zahraje 14. 6. 2014 v Duplexu.

SUYANO (Holandsko)
“WHAT!?” Slyšeli jste tento nový track Suyana ve spolupráci s Klaas Pel? Nyní debutuje na svém prvním turné v Číně a do toho stíhá vydávat takové tracky! Jeho sety jsou plné energie a mají jedinečný styl, který se točí kolem tech/groovy, progressive a electro house v závislosti na tom, kde a pro koho hraje.

CHRIS DAVIES (Maďarsko)
Dvacetiletý Chris se svými divoce neomalenými hity dobývá rodné Maďarsko i celý svět. Jeho první track, elektrizující remix Thunderstruck od ACDC, nepochybně smete každého.

Buďte připraveni na další masivní line up!

V Duplexu rovněž zatřesou stageí třeba GIACOMO & SASHA VEE, takže se ujistěte, že budete součástí tohoto úžasného večera! Vystoupí i MANENE, jehož nový track “This Is Fragola” je opravdu vynikající záležitost.

K této příležitosti klub nabídne obě dvě terasy (6. a 7. patro), kde vám zcela solidní Deer Deer Sessions zajistí známé duo MATAMAR!

Předprodej lístků: http://on.fb.me/1n5z2mh, objednávejte dříve, než budou vyprodány!

Facebook událost: http://on.fb.me/RqRhXQ

Dodal: Linda Luong, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ULTRA EUROPE COUNTDOWN

Sobota 14. 6. 2014
Vstup: 290 - 690 Kč
Vystupují:
PHILIPPE LEMOT (Německo), SUYANO (Holandsko), CHRIS DAVIES (Maďarsko), GIACOMO & SASHA VEE, MANENE, MATAMAR (Deer Deer Sessions)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika