FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Šestý ročník festivalu Hudbou pro Unicef

Šestý ročník festivalu Hudbou pro Unicef
29. 05. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Příjemnou zábavu a zároveň příležitost pomoci potřebným nabízí už šestý ročník charitativního multižánrového hudebního festivalu Hudbou pro UNICEF. Vstupenky jsou již v prodeji.
Málokterý hudební festival je svým zaměřením tak jedinečný, jako právě Hudbou pro UNICEF. Koná se totiž ve spolupráci s Dětským fondem OSN – UNICEF a výtěžek z akce je určen na podporu očkovacích programů UNICEF. Festival Hudbou pro UNICEF nabízí unikátní příležitost poslechnou si špičkovou hudbu a současně podpořit dobrou věc. Návštěvníci hudebního festivalu Hudbou pro UNICEF, který se letos koná 14. června v tišnovském letním kině, se mohou opět těšit na špičku domácí hudební scény. Headlinerem festivalu bude stejně jako před dvěma roky Tomáš Klus, aktuálně nejpopulárnější český zpěvák, jehož čerstvá deska Proměnamě je prodejním trhákem. Pořadatelé však vsadili také na velké objevy české hudební scény loňského i letošního roku.

V tišnovském letním kině tak vystoupí se svými silnými autorskými písněmi včetně současného obrovského hitu Letter To You zpěvačka Lenny nebo držitelé ceny za objev roku 2013 v anketě Žebřík skupina We on the Moon. Mezi překvapení naší hudební scény patří také funky-soulová kapela Sly Rabbits, která vstoupila do své aktuální sezóny se zpěvačkou Madalenou Joao. Tišnov si oblíbil také Honza Ponocný, autor hudby k filmům Revival, Perfect Days nebo Mamas & Papas, který se svým one-man projektem Circus Ponorka – speciálně pro festival Hudbou pro UNICEF v sestavě rozšířené o další muzikanty – vystoupí v hlavní části festivalu. Šestý ročník festivalu zahájí známá tišnovská formace Ha-kapela, která už podruhé vystoupí v hlavní festivalový den. Podruhé na festivalu Hudbou pro UNICEF vystoupí také Monika Bagárová, letos s podporou RnB Bandu. Sobotní hudební maraton zakončí pravidelný účastník festivalu Petr Bende se svým Bandem. Pořadatelé si připravili také malý hudební bonus v podobě vystoupení Miss Angeliky a Patrika Havelky. Festivalem budou provázet oblíbení herci a členové hudební skupiny All X Alan Novotný a Olda Smysl. V areálu letního kina bude i v letošním roce připraven bohatý doprovodný program pro děti.

Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou v prodeji v síti Ticketportal. Zájemci mohou využít možnosti služby HOMEticket - vstupenky si jednoduše vytisknou z pohodlí svého domova!

Další informace na www.hudbouprounicef.cz

Dodal: Jan Schneider, ředitel festivalu Hudbou pro UNICEF
HUDBOU PRO UNICEF

HUDBOU PRO UNICEF

Sobota 14. 6. 2014
350 - 680 Kč
Vystupují:
Tomáš Klus, Lenny, We on the Moon, Petr Bende & Band, Circus Ponorka, Sly Rabbits, Monika Bagárová & RnB Band, Ha-kapela, Miss Angelika, Patrik Havelka, Alan Novotný, Olda Smysl
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |