Alex Arnout na Nightphunk party v Chapeau

Alex Arnout na Nightphunk party v Chapeau

04. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Specialgrower  a Los Keros ve spolupráci s Chapeau Rouge a Nightphunk si vás dovolují pozvat první červnovou sobotu na legendární večírek. Nightphunk party, která vznikla na přelomu let 2000 a 2001 v pražském klubu Roxy, se po dlouhých letech přemisťuje do prostor proslulého třípatrového klubu Chapeau Rouge.
Pozvání na znovuzrození dnes již legendární události přijal skvělý londýnský DJ a producent Alex Arnout, který reprezentuje svojí vlastní značku Dogmatik Records, ale je znám především díky labelu Hot Waves. Alex Arnout má za sebou spolupráci s takovými jmény jako jsou například Jamie Jones, Tyree Cooper, Seb Zito, Alain Ho, Stojche a mnoho dalších. Alex je velice talentovaný DJ, který vás bude provázet večerem s tím nejaktuálnějším londýnským soundem okořeněným i staršími hudebními lahůdkami. 
 

Dále se můžete těšit na dope sound od Sebastiana Paizy, který pochází z Floridy v USA, ale pendluje mezi Kolumbií, Ibizou a v poslední době také Prahou, která ho učarovala. Sebastian je velmi technicky zdatný DJ a vždy hraje neohraný fresh sound. O warmup DJ sety se postarají residenti z Nightphunk Recordings a to jmenovitě Lucas Hulan, Ezwell a Lillou.

Speciálním překvapením v průběhu noci bude vystoupení rezidentních pole dance tanečnic klubu Chapeau Rouge.

Po celý večer můžete slyšet to nejlepší z underground house a techna. Nezapomeňte v sobotu 7. června na party Nightphunk!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1430065667244920/

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NIGHTPHUNK

Sobota 7. 6. 2014
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
DJ Alex Arnout (uk), DJ Sebastian Paiza (us), DJ Sebastian Paiza (us), Lucas Hulan (Nightphunk Recordings), DJ Ezwell, DJ Lillou
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
NIGHTPHUNK, 7. 6. Chapeau Rouge
tetování od Los Keros, dárkový Specialgrower, 2 vstupy a konzumace 200 Kč
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika