FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Největší lákadla letošních United Islands of Prague

Největší lákadla letošních United Islands of Prague
17. 06. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (26)
(Promotion) Již ve čtvrtek 19. 6. startuje festival United Islands of Prague 2014 tradiční Klubovou nocí. Ta je následována hlavním programem, který se odehraje v pátek 20.6. a sobotu 21.6. Hlavní a nejatraktivnější koncerty (Ella Eyre, Bajofondo, Childhood, Ohm Square ad.) proběhnou na letos zpoplatněné a také zbrusu nové scéně v Kinského zahradě.
Permanentka na oba dva dny za 250 Kč na www.unitedislands.cz/vstupenky, zdarma zůstávají ostatní, již známé scény (Střelecký ostrov, Kampa, Žofín, nově Petřín plus všechny kluby, více na www.unitedislands.cz/program).

Co by si návštěvníci rozhodně neměli nechat ujít?
Tentokrát chceme festival ukázat ještě z jiného pohledu. Představte si letošní United Islands of Prague jako procházku po tom nejzajímavějším. Jinými slovy, co určitě neminout. Tu nejlepší variantu se pokusíme naplánovat za návštěvníky. Nicméně protože je letošní ročník skutečně nabitý, doporučujeme každému si v klidu vytipovat ideální trasu pomocí stránky http://unitedislands.cz, kde naleznete všechny důležité informace.

Ideální trasa počítá jak s hudebními, tak kulinářskými zážitky, nechybí samozřejmě zábava a oddech.
Pokud bychom chtěli projít co nejvíce míst, je nejlepší začít na tramvajové zastávce „Festivalová“, která bude uprostřed mostu Legií u vstupu na Střelecký ostrov. Zde jsou dvě žánrové scény – Jazz stage Českého rozhlasu a World stage. Z jazzové nabídky stojí za pozornost, mimo jiné, Susana Sawoff – rakouská pianistka a zpěvačka s překrásnou barvou hlasu. Na World stage jsou to pak Hazmat Modine, kteří netradičně mixují dechové nástroje, ale třeba i elektrickou kytaru.

Cestou na Újezd by každý, koho zajímá muzika i aktivně, neměl vynechat pódium Open Mike. Tam se v sobotu vystřídá přes 60 interpretů ve volné freestylové disciplíně s mikrofonem – svou odvahu budou moct dokázat právě i odvážlivci z publika.

Po hudebním programu se lze občerstvit u jednoho z mnoha rozmanitých stánků. Letos je přichystána spousta rozmanitých lahůdek! Chuťové buňky uspokojí jak milovník masa, tak vegetarián. Ale nezapomnělo se ani na děti, kterým lze zakoupit kvalitní občerstvení a nápoje, jež budou rozmístěny po mnoha festivalových místech. Na snídaňovém, obědovém i večeřovém menu tak diváci mohou mít šťavnaté steaky, domácí palačinky, veganské burgery, zmrzlinu, bubble tea, fresh džusy a mnoho dalšího i pro náročné gurmány. Podrobněji zde: http://unitedislands.cz/gastrozazitky-na-united-islands-of-prague/

Ideální je následně se přesunout ke spodní části petřínské lanovky, kde bude postaven přírodní amfiteátr „Check the Czech“ stage. Zde by pozornosti neměli uniknout slovenští Fallgrapp – velký objev a naděje elektronické scény, či Houpací koně, kteří přijedou se svou aktuální deskou Everest, za níž byli nominováni na ceny Apollo i Vinyla.

V Kinského zahradě je samozřejmě připraven ten nejatraktivnější program v čele s Ellou Eyre, Bajofondo, Childhood, Heymoonshaker, Ohm Square a mnoha dalšími. Zajištěn zde bude i servis pro rodiny – od přebalovacích pultů, až po hlídání dětí. Neodolatelný je letos doprovodný program plný aktivit, zábavy a služeb pro jedince i rodinu. Pro děti speciálně je připraven atraktivní program se spoustou soutěží, workshopů či tvůrčích dílen. A pro samotné rodiny bude ostatně připraveno i zvýhodněné vstupné, přičemž děti do 140 cm a do 15 let v doprovodu dospělého mají vstup zdarma.

Kinskeho zahrada

Kinského zahrada nabídne i spoustu dalších novinek – např. limitovanou edici vratných kelímků, které jsou jednak ekologicky šetrné a zároveň mohou být i pěkným designovým suvenýrem, dále v zahradě návštěvníci mohou posedět v pivním baru s vyhlídkou nebo se stavit u kvalitního vinařství.

V sobotu 21. 6. od 11 hodin vyzýváme všechny, aby se připojili k letnímu ostrovnímu brunchi. Připraveno bude tradiční i méně tradiční snídaňové menu za příznivé ceny, čas bude zpříjemňovat hudba a rozmanitý doprovodný program. Společným piknikem v zahradě a parcích tak všichni přivítáme léto, které tento den začíná.

Pokud by návštěvníci chtěli zažít opravdu všechno, tak by jejich trasa měla určitě pokračovat z Kinského zahrady na Kampu. Zde kromě scény, kde zahrají třeba Vložte kočku, švédští Toi Let či oblíbená slovenská kapela Smola a hrušky, bude na výběr i z mnoha dalších aktivit. Doporučujeme přihlásit se do turnaje ve stolním fotbálku, zúčastnit se graffiti workshopu, zdarma navštívit muzeum Kampa či ochutnat orientální a veganskou kuchyni.

Co se Žofína týče – ten bude oázou klidu. Vedle sochy Boženy Němcové bude na programu tématická zábava v podání slam-poetristů a stand-up comedy. Tělo pak lze rozpohybovat při lekci tai-chi.

Večer se rozhodně nekončí! Program pokračuje v osmi pražských klubech po oba dva dny až do brzkých ranních hodin. Stačí si vybrat v programu, co je pro každého žánrově nejbližší. Ale v sobotu v noci by nikdo neměl chybět v klubu MeetFactory, kde se uskuteční oficiální afterparty letošního ročníku United Islands of Prague a na níž zahraje hvězdný kalifornský DJ Shadow. Vstupné opět v předprodejní síti Ticketstream a na www.unitedislands.cz/vstupenky.

Každý je ale jedinečný a každého cesta by byla jiná a přesto správná. Návštěvníci si mohou přijít třeba jen odpočinout a na trávníku poslouchat kapely, někoho vtáhne korzovací atmosféra a bude se chtít jen tak potulovat od pódia k pódiu centrem města, které bez aut není úplně jednoduché jindy zažít.

Pro aktuální informace a program sledujte náš web www.unitedislands.cz či sociální sítě na Facebooku a Twitteru.

Brzy na viděnou v pražských ulicích, zahradě, parcích a klubech!

Dodal: Johana Kratochvílová, OSTROVY s.r.o.
UNITED ISLANDS

UNITED ISLANDS

Čtvrtek 19. 6. 2014 až Sobota 21. 6. 2014
zdarma, Kinského zahrada 250 Kč v předprodeji
Vystupují:
123 (Turecko), Adrian T Bell (UK/CZ), Aid Kid, Audiot, Bajofondo (Argentina), Betty Bears (Izrael), Bitosti, Brian Charette (USA/CZ), Deaths, Dena (Bulharsko), Devla (Izrael), Dignity Dope, Ella Eyre (UK), Fallgrapp (SK), Garden City Movement (Izrael), Hazmat Modine (USA), Heymoonshaker (UK), Holy, Houpací koně, Hugo Kant (FR), Childhood, Ille, Kamp! (PL),Katarzia (SK), Kewu, Kieslowski, Kittchen ,Lanugo, LFNT (Izrael) ,Manon Meurt ,Mayen, MGDLN, Modre Hory (SK), Mydy Rabycad, Never Sol, Nylon Jail, Ohm Square, Oratnitza (Bulharsko), post-hudba, Prodavač, Repetitor (Srbsko), Ritchie Ruftone (UK), Susana Sawoff (Rakousko), The Dumplings (PL), The Finally, The Hearing (FIN), The Unusual History of Ether (Irsko, Dánsko), The Angelcy (Izrael), Tigerhead, Toi Let (Švédsko), Trains of Thoughts (Rakousko), VeitB, Velvet Two Stripes (Švýcarsko), Vložte Kočku, Voila, VR Nobody , When we are wild (Nizozemí)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Martin | 23. 06. 2014 | 08:31:05
United Isalnds letos dobrý, pár hodně dobrých koncertů bylo, nejlepší asi Střelák, ale bylo to oproti loňsku hodně roztahaný a těžko se dalo přebíhat z podia na podium jak to třeba bylo loni na Ladronce. Těch 60 000 je fakt nesmysl, byla tak třetina co loni takže maximálně tak 20 000, spíš to vypadá, že pořadatelé už nesmí udávat menší počty, Kinského zahrada byla poloprázdná

Já | 23. 06. 2014 | 08:17:33
Jsem rád, že United Islands v Praze existují a přeju festivalu štěstí i do budoucna, ale 60000 návštěvníků je naprostá hovadina, kromě Kinského zshrady (kde jsem nebyl) byla pódia poloprázdná.

super | 23. 06. 2014 | 10:24:14
byl to parádní festival!

super | 24. 06. 2013 | 09:29:18
byl to parádní festival!

PR4GUE ID | 18. 06. 2013 | 03:25:13
ta klubova noc stoji pekne za hovno..

adam | 21. 05. 2013 | 01:20:29
škoda že to už nebude na střeleckém ostrově!

Dan | 24. 06. 2012 | 07:16:12
výborný festival se vstupem zdarma, děkuji pořadatelům!
Tilburg | 27. 06. 2011 | 08:39:06
Cau v patek se poznal na strelaku dve skvely slecny ale nejak sem to podelal a rad bych se jim omluvil. jsou z ostravy ale pracuji v praze a bydli v kobylisych.kdyby jste nekdo vedel o koho jde,reknete ze je hledam diky jirka

pouris | 08. 06. 2011 | 07:28:06
tak to je vrchol .. s tím se mělo něco dělat!!!

ktmn | 19. 06. 2010 | 08:04:15
to je teda hrozná vizitka :)


michal11 | 13. 05. 2010 | 06:01:02
ja jsem taky angličan

tak tohle je fakt krásná vizitka! :-) OSTUDA!

http://www.youtube.com/watch?v=_MzQMsFdWLY

pítr | 13. 05. 2010 | 12:39:02
ej .. to bude zase kalbička .. všechno si proběhnu .. kapelky, dje .. ojojoj .. jak já se těším

Barbora | 13. 05. 2010 | 12:14:33
Festival Partner

V letošním roce budeme nově zavádět možnost pro naše fanoušky, aby se zakoupením festivalového pasu, stali partnery United islands a podpořili ho touto cestou. Cena je opravdu symbolická - 100 Kč. Pasy budou poprvé k dostání na koncertě noJazz, který United Islands pořádají 27. května v Lucerna Music Baru. Partnerské pasy budou také k dostání ve vybraných klubech, ve kterých 24. června proběhne Klubová noc United islands. Zakoupit si je můžete také přímo na místě po oba dny festivalu. A co jako partner festivalu zíkáte? Kromě kompletního katalogu, mapy a cd s mp3 účinkujících letošního ročníku i různé bonusy od našich partnerů nebo cd kapel vystupujících na festivalu. pro více info sledujte www.unitedislands.cz

Tomáš | 09. 04. 2010 | 11:14:42
vstupné

Nechcete zavést alespoń symbolické vstupné? Loni bylo na střeláku už tak dost narváno a myslím, že je nás spousta, který by tu muziku rádi slyšeli i za nějakou tu kačku, ale v pohodě...

Míša | 02. 03. 2010 | 03:25:22
Jééé

Jupííí, už aby to bylo ))
aa | 02. 03. 2010 | 03:08:17
první jména 2010

The Cinematics, Amparo Sanchez, Intima, Miloopa, Xindl X, Sporto, Midi lidi, Poslední výstřel, BraAgas, Burana orchester
Jirka Kružík | 20. 06. 2008 | 06:36:42
Vstup zdarma Fajn
Krysicka | 14. 06. 2008 | 07:50:01
KOMPLETNÍ PROGRAM OSTROVŮ

http://www.unitedislands.cz/program.php
bara | 12. 06. 2008 | 07:50:42
BAUCHKLANG v Pardubicích

všechno ne. Odpověď United Islands of Pargue: "ad. Bauchklang: už je to delší dobu, co jsme zde psali, že nepřijedou. Beatbox zastupuje Beatburger band a představí se na Dětském ostrově 21.června v 17 hodin."
Takže definitivně: BAUCHKLANG opravdu jen 13.6. ve 22.30 v Pardubicích za 100Kč na Ostrovy/Islands.
ozzby | 10. 06. 2008 | 07:36:06
baara krato

rekl bych ze vse je tak jak ma byt .-)
baara krato | 09. 06. 2008 | 05:35:25
asi omyl

podařilo se vám v upoutávce drobné fauxpas. bauchklang jsou hvězdou jednoho červnového festivalu, Ostrovy-Islands v Pardubicích, který mimochodem nemáte ani mezi uvedenými festivaly. zkuste se mrknout na www.ostrovy-islands.cz. budeme rádi, když náš festival taky uvedete, díky. organizátoři Pardubických Ostrovů.
stepan | 03. 06. 2008 | 07:53:07
program

je uz nekde mozne zjistit presny program festivalu?nejde mi o hodiny ale alespon v ktery den kdo hraje.dekuji
helena | 24. 05. 2008 | 06:51:06
bauchklang

trosku nechapu, ze tam ty bauchklang nemaji napsany mezi umelcema na svych strankach, kdyz jsou to nejlakavejsi
bidlobond | 15. 05. 2008 | 11:59:52
jooo,to je dobre..,ale sel bych s rodinkou i tak,jak ostatne parta kamosu kazdorocne.Pohoda zvlast pri peknem pocasi...
pistolero | 13. 05. 2008 | 06:57:24
vyhovujici.. kdyz bude hezky.. urcite zajdu..
tak trochu jine eventy jsou taky potreba.. ne jen ty kde se schazej jen porad ty samy party people v obleckach a kouli v puse :)
Moderátor | 13. 05. 2008 | 02:18:08
UNITED ISLANDS OF PRAGUE

Jak se vám líbí letošní program se vstupem zdarma? .o)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |