FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Vyhraj basu piv Desperados - High Jump 2014

Vyhraj basu piv Desperados - High Jump 2014
18. 06. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival High Jump, nabízející otevřené mistrovství ČR ve skocích do vody ve volné přírodě i doprovodný program, letos proběhne 1. a 2. srpna v žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami. Hlavními hudebními hvězdami budou britští Stereo MC's, domácí Indy & Wich a řada dalších. Máme pro vás soutěž o basu piv od sponzora akce.
Nejlepší český cliffdiver Michal Navrátil zve na letošní Desperados High Jump
Již patnáctý ročník tradiční letní akce Desperados High Jump 2014 se nezadržitelně blíží. Svou účast na závodech potvrdil i nejúspěšnější Čech, Michal Navrátil, který pravidelně startuje na závodech Red Bull Cliffdiving Serie. Při posledním závodě v americkém Texasu si našel čas a nahrál speciální video pro akci High Jump, kde před patnácti lety poprvé okusil co znamená skákat do vody ve volné přírodě. Druhý ročník High Jumpu se stal přelomem jeho kariéry. Dnes je z něj profesionál a skákání je jeho živobytím.
 

Minulý rok v Hřiměždicích Michal Navrátil skákal do lomu z výšky třiceti metrů. Jaká je to výška a jaký je pocit postavit se na hranu věže se můžete podívat ve videu. Z kolika metrů bude Michal skákat letos? Pokoří rekord High Jumpu?

SOUTĚŽ
 
 
O co hrajeme: basa piv Desperados (24 piv)

Otázka: Kolkátý ročník Desperados High Jump se letos uskuteční? Co je speciální složkou piva Desperados?

Váš tip:


Jméno:


Příjmení:


Adresa:


Telefon:


Souhlasím, aby byly v případě výhry zadané informace poskytnuty pořadateli.

Email:

 

 


aaa
Desperados: ideální pivo na divokou party
Desperados je první originální pivo s příchutí tequily, o kterém bude čím dál častěji slyšet. A na českém pivním trhu bude i víc vidět: jeho distribuce se od nového roku ujme společnost HEINEKEN, do jejíhož mezinárodního portfolia tato dynamická pivní značka patří.

Desperados

Díky propracované distribuční síti českého HEINEKENu se rozšíří počet míst, kde bude k dostání – ať už v hypermarketech a supermarketech nadnárodních řetězců, u čerpacích stanic, nebo ve vybraných barech a klubech, protože Desperados je pivo jako stvořené pro noční zábavu.

Desperados je první originální pivo s příchutí tequily, které se začalo vyrábět v roce 1994. Jde o unikátní kombinaci ležáku, příchuti tequily a jemných ovocných podtónů. Díky své chuťové vyváženosti a lehké perlivosti si pivo záhy získalo příznivce po celém světě, takže se dnes distribuuje celkem do 69 zemí. Vyšší obsah alkoholu (5,9% objemu) a zdařilá kombinace právě piva a tequily Desperados přibližuje segmentu long drinků a stává se tak alternativou pro ty spotřebitele, kteří pivo primárně nepijí. Jako dynamická značka cílí především na dospělé studenty a mladé lidi, ženy i muže, kteří si umí naplno užívat života. Nejlepší příležitostí, kde si Desperados užít, proto představují „divočejší“ párty. Smyslový zážitek umocňuje i obal produktu – prémiová ikonická láhev s embosováním, která odkazuje k latinské Americe a rebelskému charakteru značky.

Značku Desperados charakterizuje nespoutanost a odvaha zkusit nové a nepoznané věci. Proto se velmi dobře hodí do klubů a barů nebo na různé akce, navštěvované cílovou skupinou spotřebitelů, tedy například na festivaly. Ve vybraných podnicích se v průběhu roku 2014 uskuteční atraktivní promoakce s hosteskami. Desperados se dále představí ve všech nadnárodních řetězcích při vybraných outdoorových akcích.

Dodal: Martin Zvoníček, Blue Gekko
HIGH JUMP

HIGH JUMP

Pátek 1. 8. 2014 až Sobota 2. 8. 2014
500 - 800 Kč
Vystupují:
Stereo MC's (UK, dj set), Indy & Wich, Loo a Placido (FR), Pipes and Pints a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |