20. výročí XX-House s dj Sasse v Akropoli

20. výročí XX-House s dj Sasse v Akropoli

20. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 20.6. se pro všechny underground party fanoušky XX-House opět otevřou brány Paláce Akropolis. Tentokrát Ec3ntric Music přináší svým přínivcům speciálního hosta z Berlína, kterým je dj Sasse.
Jako vždy organizátoři podpoří atmosféru přidáním druhého kvalitního soundsystému, takže vám neunikne jediný takt a videoprojekcí, co okoření barvy noci. Talentovaného hosta dj Sasse dodpoří dva místní DJs Alex Neivel z Just Like That Music a zakladatel party Cadilaxx z Ec3ntric Music.

ALEX NEIVEL - Just Like That music
22:00 odstrartujeme s Alexem, který je jedním z našich nejoblíbenějších pravidelných hostů na XX -House. Kromě několika úspěšných vydání a remixů které známe pod Alex aka Alex Douche, je to druhá polovička Pražského oblíbeného dua Just Like That Music, založeného s Pat Heartem, pořádajíciho skělé pravidelné party v Housboatu U Bukanýra. Pravidělně si můžete užít jeho sety v LeClanu.

SASSE - Moodmusic Records
Sasse
Hlavní host Freestyle Man aka Sasse převezme mix po 00:00 a bude hrát tří hodinový superset. Sasse za posledních 20 let produkoval a psal hudbu pod různými pseudonymy. Spolupracoval s různými umělci, jako Hot Lunch se studiovým partnerem Ewanem Pearsonem, elektro projekt Mr Negative s Holmarem Filipsonem z Thugfucker Fame, spolupracoval s Henrikem Schwarzem na Nedělní Hudbě, nebo Moodmusic, plus další nespočet produkcí a remixů dělal bud’ jako Sasse nebo pod jeho alter egem Freestyle Man. Tvoří pro labely jako Pokerflat, Bedrock, Save The Black Beauty, Audiomatique Recordings a NoFitstate. Úspěch ho provezl po celém světě, kde reprezentuje svůj precizní dj styl a zvuk jeho labelu Moodmusic. Přečtete si celý rozhovor se Sassem.
 

CADILAXX - Ec3ntric Music
Cadilaxx
Okolo 03:30 ráno bude hrát set zakladatel Ec3ntric Music a XX-House party, Řecký producent a DJ Cadilaxx. Usazený na scéně s tisíci následovníky z celého světa, přinese čerstvé basy, které opět zvednou taneční parket, znichž některé budou jeho nepublikované nějnovější produkce. Můžeme od něj očekávat jen skvělý živý mix plný housových, tech housových, techno a deep skladeb.

LINE UP
22:00 - 00:00 ALEX NEIVEL (RU)
00:00 - 03:00 SASSE (DE)
03:30 - 06:00 CADILAXX (GR)

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1442566682666467

Dodal: Dasha, Ec3ntric Music Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

XX HOUSE

Pátek 20. 6. 2014
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
1st stage Malá Scéna: SASSE (DE) (Moodmusic Records), Alex Neivel (RU) (Just Like That Music), Cadilaxx (GR) (Ecentric Music), vj D-Girl, 2nd stage Divadelní bar: Volume Plus, Martyyno, Skáčko, Vittek, P.Dr
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika