FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Blíží se hořický festival The Legends Rock Fest

Blíží se hořický festival The Legends Rock Fest
25. 06. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Po loňském vydařeném ročníku se mají příznivci rocku a vyznavači festivalové sezóny opět na co těšit. Třetí červencový týden, konkrétně 18. a 19. července 2014, se v Hořicích v Podkrkonoší uskuteční další, již 3. ročník festivalu The Legends Rock Fest aneb Legendy ožívají.
Festival, na kterém se představí legendární kapely zlaté hudební éry ,,v konfrontaci“ s odhodlaným, energickým a nastupujícím mládím, se opět uskuteční v osvědčeném prostředí areálu u Masarykovy věže samostatnosti v Hořicích v Podkrkonoší, uprostřed legendárního okruhu 300 Zatáček Gustava Havla.
 

V průběhu dvoudenního festivalu se představí 16 kapel. Z hudebních legend budou zastoupeny ARAKAIN 31let, DEBUSTROL, Miloš DODO Doležal (Ex Vitacit), PUMPA 32 let, ORIENT 50let! Zdatně jim budou konkurovat kapely relativně mladé, mezi které patří BITCH and CHIPS – předkapela americké legendy Kiss v pražské O2 Aréně 2013, KOBODY KNOWS – vítěz Melat Gate 2013, THE AGONY či BLUE ROCKET, tyto kapely se na podiu střídaly s takovými legendami světového rocku jako například Nazareth či Slade. Atmosféra bude nepochybně gradovat i u současných rockových hvězd kapel ŠKWOR, DYMYTRY a v regionu velmi populárního KOMUNÁLU. Srdce mnoha žen určitě potěší další hudební star KAMIL STŘIHAVKA v doprovodu LEADERS. Další fanoušci si jistě nenechají ujít vystoupení K2, EPITAF či JANESSESION s charismatickou zpěvačkou Jane Razor ze Slovenska.

„Součástí rockfestu bude opět populární divácká soutěž o nejúspěšnější kapelu. Po každém vystoupení následuje nezbytná autogramiáda a fotografování. Novinkou bude sobotní účastnická soutěž o nejvydařenější model květinové generace hippies. Nejlepší modely, ale i další soutěže budou odměněny VIP poukazy na bobovou dráhu a lanový park do Špindlerova Mlýna, produkty regionálního pivovaru, Hořickými trubičkami a dalšími cenami. Vyznavače adrenalinu jistě potěší mimořádná příležitost vyhlídky z třicetimetrového jeřábu na celé Podkrkonoší, s možností slanění. Nespornou výhodou celého programu je dispozice veškerého ubytovacího, sociálního a dopravního zázemí. Na místě je zajištěno odpovídající občerstvení, stánkový prodej a další služby, které jsou kapacitně, kvalitou a k plné spokojenosti návštěvníků již prověřené dobrou organizací v předchozím ročníku festivalu. I tyto služby mají nepochybně vliv na to, aby si každý návštěvník naplno užil neopakovatelnou atmosféru, kouzlo a půvab celého festivalu, kdy se snažíme pamatovat na každý detail pro spokojenost každého z účastníků,“ uvedl pořadatel akce Zdeněk Lhota.

Návštěvníky ze vzdálenějších míst bezpochyby potěší nádherná příroda, blízkost unikátního koupaliště a přírodních lázní Dachovy či možnost vyhlídky z Masarykovy věže samostatnosti. Využijí jistě i příležitost k projížďce či procházce po nedávno vybudované cyklostezce, která je přivede až k  sochařskému parku na vrchu Sv. Gottharda, k lomu U svatého Josefa nebo k již zmíněným lázním Dachovy.

Více informací o rockovém festivalu, o cenách vstupného i o samotném místě konání najdete na webové stránce: www.thelegendsrockfest.cz

Dodal: Zdeněk Lhota
THE LEGENDS ROCK FEST

THE LEGENDS ROCK FEST

Pátek 18. 7. 2014 až Sobota 19. 7. 2014
390 - 490 Kč
Vystupují:
Epitaf, K2, ŠKWOR, DYMYTRY, Komunál, THE AGONY, Janesession (SK), Orient, PUMPA, DEBUSTROL, Blue Rocket, Kamil STŘIHAVKA & LEADERS, Miloš DODO Doležal, ARAKAIN, Bitch and Chips, Nobody Knows
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |