Maceo Plex, Scuba i Liars na narozeninách Roxy

Maceo Plex, Scuba i Liars na narozeninách Roxy

01. 07. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roxy letos pokračuje v tradici říjnových narozeninových oslav klubu. Program 22. narozenin představí zahraniční i domácí koncerty, parties, divadelní představení, výstavy a performance. Prvními potvrzenými umělci jsou američtí Liars, americko-španělský dj Maceo Plex, britský dj Scuba.

Mezi první vlaštovky programu v ROXY patří newyorská kapela Liars, která umně balancuje mezi elektronikou, noise rockem a punkem. V úterý 21. října představí Liars svou říznou show českému publiku úplně poprvé.

Liars

Jak je tradicí, sobotní program bude patřit špičkové elektronice a pozici headlinera převzal uznávaný dj a současný světový top producent Maceo Plex. Sekundovat mu bude britský producent Paul Rose aka Scuba, který je spojený především s berlínským klubem Berghain.

Maceo PLex

Jména dalších potvrzených umělců budou ohlašována během léta. Hudební program v NoD zastupují se svou směsí swingu a hip-hopu čeští Voilà! Kromě koncertů obsadí zákoutí ROXY/NoD také množství site-specific happeningů a performance. Zahájením festivalu provede tanečnice a performerka Jana Vrána. Milovníci výtvarného umění se budou moci setkat s díly Kateřiny Vincourové či Ondřeje Brodyho a program BE 22 zakončí první repríza inscenace z dílny Davida Prachaře, Lucie Trmíkové, Jana Nebeského, 420PEOPLE a NoD Peklo inspirovaná dílem Dante Alighieriho.
 
"Snažíme se pro fanoušky ROXY a NoD tento rok připravit program, který bude reprezentovat nejen legendární a oblíbené umělce, ale hlavně neotřelá a u nás ještě neviděná jména. Taková je podle nás role ROXY a NoD. Jsme si jisti, že to fanoušci ocení." vysvětluje první ohlášení dramaturgyně ROXY Lenka Senová.

Předprodeje startují ve středu 3. 7. 2014.

Více informací na: http://www.roxy.cz/

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY BE 22 - FEED ME

Pondělí 20. 10. 2014
Vstup: 300 Kč v předprodeji
Vystupují:
FEED ME DJ SET (UK), Smack (A51), Pixie (Let It Roll), 2K&Sweg(Shadowbox)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika