Madonna bude mít v Praze dva koncerty

Madonna bude mít v Praze dva koncerty

20. 06. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (1)
Byla to velká sláva, když jsme informovali o připravovaném koncertu Madonny na 6.9. a bylo to též pro mnohý velké zklamání, když zjistili, že koncet byl během několika minut vyprodán. Interkoncerts se proto se zpěvačkou domlouvili a Madonna vystoupí v Sazka Aréně i druhý den, tedy 7.9.
Ceny vstupenek včetně všech poplatků
Sezení 1. kategorie: 5.010,- Kč
Sezení 2. kategorie: 3.062,- Kč
Stání plocha: 3.340,- Kč

Přímý prodej na terminálech SAZKA, a.s. - na jednu transakci je možné zakoupit maximálně 5 vstupenek. Hromadné objednávky se na tuto akci nepřijímají.

Nejslavnější zpěvačka světa vyrazila na světové turné. Madonna bude tančit a zpívat na pódiích téměř po celém světě, včetně pražské SAZKA ARENY.

madonna

V těchto dnech probíhá americká část světového turné, Madonnu na něm čeká ještě více než jedna desítka koncertů, mezi jinými navštíví i města Chicago, Miami, Montreal, Boston nebo New York. Poté se Madonna přesune na stadiony a do hal ve Francii, Holandsku, Walesu, Itálii, Německu a Japonsku. V Londýně čeká Madonnu osm vyprodaných koncertů, v New Yorku šest a čtyři v Paříži.

Fanoušci se mohou těšit na dvouhodinovou megashow, za kterou stojí dlouholetý Madonnin spolupracovník Jamie King společně se Stewartem Pricem. Kostýmy dostali na starosti další dva dlouholetí členové Madonnina kreativního týmu - Arianne Phillips a Jean Paul Gaultier. Prozatím jsou tyto koncerty hodnoceny jako dosud nejlepší v Madonnině umělecké historii, a samozřejmě jako senzační podívaná pro každého.
Madonnino poslední turné „Re-Invention Tour“ bylo magazínem Billboard vyhlášeno jako nejlepší v roce 2004.

Několikanásobná držitelka ceny Grammy, skladatelka, autorka dětských knížek, producentka a videomisionářka s bezkonkurenční reputací pro její ohromující pódiovou show, za svoji hudební kariéru prodala více než 200 milionů kopií svých alb.

Její aktuální nahrávka „Confessions on a Dance Floor“ okupuje první místa hitparád po celém světě.

www.madonna.com

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
sisi
20. 06. 2006 | 17:09:47
+0 | -0
nemáte někdo volné vstupy?:)))))))))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika